Dok tabloidi napadaju novinarku Danasa, Vučićeva savetnica Suzana Vasiljević nudi “životne garancije” da predsednik ne stoji iza napada

Ostavite komentar


  1. Ko ne zaboravlja ,proslost I seca se svega mora da cuti .Svaka cast novinarki ,na hrabrosti ,da kaze ono sto je nekad bilo ,devedesete su sada bolne za nekoga ,zato sto je promenio orjentaciju za hiljadu posto .A to sto je narod ginuo,zbog takve politike to nema veze.Sramota politicari gde vam je moral….

  2. Snežana Čongradin u svojim komentarima svaku misao podkrepljuje činjeničkim dokazima.Ona je perjanica novinarstva primer kako se radi ovaj značajan posao.Treba je maksimalno zaštiti a ove urednike glasnika dovesti pred sud pravke.A što neka uzvesna savetnica tvrdi…A ko će njoj pa verovati.Sve čestitke novinarki i redakciji DANAS-a…

  3. Podrška i svaka čast Snežani Čongradin. Činjenica je da je Vučić dobio stan u ratnom stanju, činjenica je da je Kurti bio u zatvoru u isto vreme. Istina je bolna za vlastodršca koji hoće da izbriše svoju podlu prošlost. Ali, stari gresi ostavljaju dugačke senke. I današnji, novi gresi ostaviće još duže. A uvek će neka hrabra Snežana na to podsetiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.