„Dokle ovako“: Zaštitnik građana pokrenuo postupak zbog dvogodišnjeg deteta koje je neuhranjeno primljeno u Tiršovu

Ostavite komentar


  1. Ja sam neko ko je odrastao u hraniteljskoj porodici. Moje detinjstvo je, u najmanju ruku, bilo jako teško i ne bih to nikom poželeo. Nikakve kontrole ni pomoći od strane centra za socijalni rad nije bilo. To je bilo pre puno godina, a tako je i sada… i verujem da će u srbiji uvek biti tako. Jednostavno, mi smo improvizovano društvo bez ikakve organizacije. Sve dok se ne dogodi neka nesreća, niko ne radi svoj posao.

  2. Dokle ce ovako Pasalic da zlostavlja nas zaposlene, dal ce nekad to pitanje da se postavi? Dokle ovako ce vise vrsiti krivicna dela sa svojom nepismenom svalerkom Mirjanom Nikolic koju je doveo i Biljanom Pavlovic?

  3. Vidimo da Zaštitnik građana radi posao za koji je izabran i da zaista samostalno kontroliše izvršnu vlast, konkretno, Gradski centar za socijalni rad protiv koga je pokrenuo postupak. Da je taster izvršne vlasti sigurno bi ovo završilo u fioci. Što se verovatno pre i dogadjalo. Kako to Zaštitnik zlostavlja zaposlene ako pokreće postupak protiv Centra za socijalni rad?!? Komentatoru @Sloboda smeta da se zaštiti dvogodišnje dete? Jel moguće da postoje i takvi (ne)ljudi? Spominje neke nebuloze koje uopste ne stoje u tekstu. Mozda je bot izvršne vlasti pa nema za šta da ga kritikuje nego mu lepi etiketu da je švaler bez ikakvih dokaza. To može apsolutno svakom da se nalepi kad nemate šta drugo da kažete. Možda je samo žena koju je isti odbio pa je ozlojadjena na njega.. Takodje, njena pismenost je na vrlo niskom nivou s obzirom da za istu kritikuje (da l’- da li). I za kraj, „Slobodo“, niste ni naveli koje krivično delo je izvršeno a i da Vas poučim, sumnju za izvršenje krivičnog dela se podnosi tužilaštvu ako imate dokaze, ako nemate, onda piskarate komentare na portalima.

Ostavite komentar


Društvo

Da li je Aleksandar Vučić bio najbolji student Pravnog fakulteta? 8

Da li je Aleksandar Vučić bio najbolji student Pravnog fakulteta?

FakeNews tragač analizirao je veliki broj arhivskih dokumenata kako bi sačinio listu najboljih studenata Pravnog fakulteta u Beogradu, s posebnim fokusom na generaciju s kojom je studije započeo predsednik Vučić (1988/9). Onima koji žele brz zaključak, bez mnogo digresija, ishod bi se mogli sažeti u dva pitanja i odgovora: Da li je Aleksandar Vučić bio odličan, natprosečan student? Bez sumnje – jeste. A da li je Aleksandar Vučić bio najbolji student prava? Bez sumnje – nije. Ni u svojoj generaciji, a kamoli u istoriji Pravnog fakulteta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.