Dokle se stiglo u saniranju posledica poplava?

Najviše donacija za obnovu od poplava stiglo iz EU * Blagojević: U toku realizacija projekata izgradnje infrastrukture vredne oko 70 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Ma sta prica ovaj?Potrosili su sav novac iz donacija i kredita i te kredite mi moramo da vracamo a nista nije uradjeno cisto se zamaskiralo ono stoje moralo.Vodoprivreda nam je u haosu.Maneken Puzovic nije odgovaro za silne poplave u zadnjih par godina.Svaka malo veca kisa name se reke izliju a ovamo pricaju kako se skoro sve saniralo.Ni jedan novi nasip nije uradje ni jedna nova akumulacija nije uradjena.Sve pare su strpali Puzovic i ovaj Blagojevic u dzep kroz mrezu svojih podizvodjaca.Evo sledeca veca kisa stotine naselja opet ima da budu poplavljeni.

  2. Sta se radi sa novcem od naknade za odvodnjavanje koju naplacuje poreska uprava a kanali,potoci,reke se ne odrzavaju?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.