(VIDEO) Protest prosvetnih radnika ispred Vlade Srbije: Traže hitnu izmenu Krivičnog zakonika i zaštitu kao advokati

Ostavite komentar


  1. ajd u pola žvake, da će precedbik da kaže kako su prosvetni radnici – nevaspitani

  2. A da se poradi na vaspitanju roditelja, drustva u celini? Za pocetak da se smeste gde pripadaju razni Panici i drugi kumovi, drugari itd. To su deca roditelja koji su rasli 90tih i to su posledice o kjima smo i tada pricali da ce doci ali „elita“ ova ili ona nije uradila nista da se sve predupredi. Ko su bili minitstri, savetnici, pomocnici u Obrazovanju od famoznog 5.10.00.? Tu lezi odgovornost i ne samo tu. Zato, zavrnimo rukave i pritisak. Na sta sve to lici.
    Tema je prevelika za jedan komentar. Ne podrzavam protest jer ne vodi nicemu.

  3. На улазу у Стеленбошки Универзитет у Јужној Африци стоји следећи натпис:
    За уништење било које нације не требају атомске бомбе и далекометне ракете, потребно је само смањење квалитета образовања и дозвола преписивања и варања на испитима.
    Пацијенти умиру од руку таквих доктора. Зграде се руше од руку таквих инжењера. Новац се губи из руку таквих економиста. Правда нестаје поред таквих јуриста и судија. Крах образовања је крах једне нације.Б

  4. Samo vi setajte i trazite i molite .Kao sto do sada niste nista dobili ,necete ni sada .Izadje se na ulice i digne se cela Srbija i ostane na ulicama ,dok se vlast ne skine .Mafija vodi drzavu i zato je sve gore

  5. To bi bilo neophodno. Gledam emisiju o deci u Japanu. Od malena ih uce redu, da ciste, disciplini. Nema mesta bahatosti. Kod nas sve suprotno i hocete rezultate.

  6. Prosveta danas naj jadnija u celom regionu,vlada ne čini ništa da to ispravi,i treba da budu na protestu svaki dan

Ostavite komentar


Društvo

Besplatni pregledi za građane povodom Dana sanitetske službe 10

Besplatni pregledi za građane povodom Dana sanitetske službe

Povodom obeležavanja 30. jula, ujedno 185 godina sanitetske službe, Uprava za vojno zdravstvo organizuje akciju specijalističkih pregleda od ponedeljka, 29. jula do petka, 2. avgusta 2024. godine u Vojnomedicinskoj akademiji, Vojnoj bolnici Niš i Vojnoj bolnici Novi Sad, saopštilo je ministarstvo odbrane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.