„Ovo nije naš lični rat protiv Jelene Trivan“: Da li slede nove opstrukcije u postupku preispitivanja doktorata direktorke Telekoma Srpske?

Ostavite komentar


  1. „Telekom Srpska“? Ili je štamparska greška ili je „Srpska“ Srbija ili je Jelena Trivan strani državljanin..? Da nam to malko pojasnite ako je noguće?

  2. Svaka doktorska teza se šalje u elektronskoj formi na proveru da li i koliko ima plagiranja. Nije problem da se istim softverom proveri i teza Jelene Trivan.

  3. Ako je sa funkcije direktorke Službenog glasnika prešla na funkciju direktorke Telekoma Srbija doktorat joj nije ni potreban(niko nije primetio nestručnost).

  4. VAŽAN JE DOKTORAT, A NE ZNANJE I POŠTENJE

    Ponašanje nadležnih u vezi poništenja doktorata plagijata dame Jelene Trivan služi samo njima na čast. Gube se dopisi, gube se nalazi i doktorka nauka ostaje nezasluženo doktorka. Kako predsednik ne vidi da je okružen svojih doktora plagijatora, doduše samo je na neki način poništen doktorat mionistra Siniše Malog. Međuvremenu Mali je odbranio doktorat u Slovačkoj. O doktoratima Stefanovića, Jorgovanke Tabaković, Šapića i mnogo drugih za sada ni reč, a moralo bi akademsko društvo da preduzme energične mere u dokazivanja plagijata i ukidanje doktorata. Nabrojanim ljudima bitna je titula doktora nauka od znanja i poštenost, neka im sve to služi načast, njima i zaštitnicima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.