Doktorka smenjena jer nije htela u SNS

V. d. direktora Opšte bolnice u Vršcu preti otkazom načelnici ginekologije iz političkih razloga

Ostavite komentar


  1. Samo vi, dragi građani, na budućim izborima (kojim god) glasajte za SNS, pa će vam jedina nada (koja, kako neki zbore, umire poslednja) biti – beznađe! A to beznađe umire samo kad odete Bogu na istinu. E sad, ako vam nije previše dugo da čekate – samo napredno!

  2. Da li to nas doktorka pokušava ubediti da ona kao kadar DS-a nije isto tako došla na mesto načelnika ginekologije i da se ne bavi politikom na radnom mestu (politikom se bave političari čak i kod kuće ), a što se tiče bezrezervne podrške njenih potčinjenih, izgubiće ih istog trenutka kad dobije otkaz.

  3. Kakvim će se sve lažnim argumentima ljudi služiti da okaljaju ugled jedne stranke pred izbore, što iskreno ne napišu da nije obavljala svoju dužnost kako treba i mesto je ustupljeno boljem od nje.

  4. Na zalost znam ovu osobu, ona je najveci neradnik i tracara i da ne pricam o podmicivanju. I te kako se bavi politikom na radnom mestu, a pitao bi je kako je dosla tu nego preko stranke.

  5. Ovi su izgubili kompas ili su i suvise nacitani.Mozda im je Orvel omiljen pisac kao sto im je Veber omiljen filozof.Eto nama izbora…

  6. @Dana: Propagirate karusel beznada i beskonacne politicke korupcije! Valjda jednom treba rascistiti sa ovakvom praksom. Imamo priliku da najurimo takav SNS na sledecim izborima. Odvratno!

  7. Pa to je sasvim normalno. Svi treba da postanemo članovi SNS. Ko se bori za narod? SNS. Ko je ostvario najveći privredni rast? SNS i Vučić. Ko Je lider u regionu? Srbija vođena ljudima iz SNS. I sad bi da ginekologiju damo nekoj članici druge partije…to osetljivo pitanje reproduktivnog zdravlja, koje direkto utiče na natalitet. Pa ne može…bre. I to mora neko iz SNS. Svi smo mi pomalo SNS! (čak i Šešelj)

  8. Ali nije samo dovoljno da se učlanite. Morate još i da "sakupljate" sigurne glasove. Mizerno. I biće tako sve dok naša inteligencija "snom mrtvijem spava". Mi boranija možemo samo da plačemo po forumima malotiražnih medija (na ostalima nam brišu komentare).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.