Dolazak univerziteta Bokoni u Srbiju: Šansa za domaće fakultete ili dalje urušavanje državnog visokog obrazovanja?

Ostavite komentar


  1. Bokoni je na malo višem nivou od Megatrenda i sličnih. Ali kada završite Bokoni u prednosti ste što imate prijatelje koji su završili Bokoni po celom svetu i zaista lako završavate poslove. Daleko je Srbija od takvog vida poslovanja i to nije za one bez para. Možda će Danilo to da završi da lakše prodaje vino.

  2. Pre svega biro pun nezaposlenih ekonomista, a plate profesore na tom fakuktetu su 3000-4000 evra. Pogledajte izveštaje Državne revizorske institucije. Potom pre 2 godine na taj fakultet je zaposlen viceguverner kao docent. Kao da mu nije dovoljno 5000 evra plate u Narodnoj banci Srbije već mora i ovde da zauzima nekome mesto. A nedavno je zaposlen član Fiskalnog saveta kao docent i to verovatno da bi za uzvrat kao član Fiskalnog saveta govorio kako je sve bajno u državi. I da dođe Bokoni opet će se zapošljavati samo preko veze.

  3. Ako budu skolarine visoke, nema bojazni po bilo koji univerzitet .

  4. Čuveni studenti Bokoni univerziteta su Jelena Đoković i Dubravka Đedović.

  5. Bar su posteniji id čuvenog FON-a, na kome su prvih 30 mesta sacuvani za decu preko veze, nisu ni prijemne radili ,ceo Beograd o tome bruju niko da ih dozive pameti,malo je bilo afera lazni doktorat.Zasto o ovome niko ne govori? Bolje da dovedu strane, pa plati.Ovako sirotinja placa a deca tajkuna na budzetu ,sramota

  6. Konacno…pravi univerzitet u Srbiji a ne ove socijalne drzavne ustanove koje stvaraju frustrirane studente, koji najlepse godine provedu uceci teoriju, polazuci po 10 puta jedan ispit, a za praksu nesposobni…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.