Dolovac u Švajcarskoj

Ostavite komentar


  1. Napokon njena slika u javnosti. Treba je pitati sta je uradila po pitanju dokaza o skrivenim parama od prava tadasnje Jugoslavije na naftna polja u Africi za vreme 90-tih na, ne vise tajnim racunima u svetu, od cega pripada Srbiji nekih 50 milijardi evra, a dobili su dokaze i brojeve tih racuna. Dokazi su predati i tuzilastvu i sluzbi za borbu protiv korupcije, tadasnjoj predsednici te agencije Verici Barac. Sve nas sluzbe i skoro svi politicari znaju za te pare i cute?

  2. Bruka i sramota od funkcije, karaktera i morala!!
    Mnoge funcije su podbacile, ali ova je potpuno kolabrirala!
    SRAMOTA!!!!

    1. Takvu zenu bez obraza treba naci, vucicu sve polazi za rukom, doduse sve ih je vise i vise, sada niko ne mari za dostojanstvo, autoritet.

    1. Ne ispod kamena već iz septičke jame. Samo da je neko slučajno ne nagazi i razmaže.

  3. Eeeee, u radnoj poseti, a pomislih da nije emigrirala, pobegla…
    Da li Švajcarci znaju koga su primili? Da li znaju da je ova individua bez trunke profesionalnog integriteta i savesti? Da je ona u Srbiji – vazduh? I to veoma zagađen.

  4. Imamo dokaz da gospođa postoji i da je živa! Kad bi ostala tamo za stalno, ovde to ne bi ni primetili a sigurno bi bilo i bolje bez nje. Gore ne može da bude! BOJKOT.

  5. O gospodja jos radi, u Srbiji je nevidljiva, korupcija, lopovluk i teror je ne doticu, sada ode u Svicu, ne znam da li da prenese svoja iskustva ili primeni njihova. Prvo je naravno smesno, to i Svajcarci znaju, a drugo je nemoguce, gospodja se ne bavi svojim poslom u Srbiji.

  6. Ooooooo! Pa ovo je za neverovati! Zagorka, da niste možda našli skrivene pare Miroslava Bogićevića, kao što ste našli pare Laleta Sekulića i Antonića? Dajte obavestite nas, molim vas. Bogićević ide po čaršiji i priča kako mu sudija ne da pasoš, da putuje, a, kad bi mu dao, on bi sve pare vratio bankama….dajte rešite to, jel ima ili nema pare u švajcarskoj, taj Bogićević? Učinite to iz pijeteta prema nevinim žrtvama tog monstruznog prevaranta, a posebno prema onima koje vaše tužilaštvo goni samo kao kolateralna štetu, a iz političkih pobuda. Sramota!! Treba da se stidite i vi i postupajući zamenici tužioca, te bezglave osobe sposobne samo da izvršavaju vaše naloge.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.