Povodom jučerašnjeg Međunarodnog dana žena, menažment kompanije FIAT Automobili Srbija (FAS) je, uoči minulog vikenda, uručio donaciju Centru za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra u Kragujevcu, u vrednosti od 5.000 evra. Donacija ovoj zdravstvenoj ustanovi uručena je na inicijativu žena zaposlenih u FAS-u.

– Žene zaposlene u našoj kompaniji po prvi put su učestvovale u realizaciji jedne donacije, koja je ovoga puta dodeljena Centru za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Kragujevac. Kompanija Fijat automobili Serbija na taj način nastavlja da realizuje humanitarne principe koje grupacija Fijat Krajsler automobili (FCA) primenjuje globalno, i po kojima je prepoznatljiva širom sveta, rekla je prilikom uručenja donacije Centru za onkologiju i radiologiju generalna direktorka FAS-a Silvija Verneti Blina, napominjući da će ta kompanija nastaviti da pokreće društveno odgovorne projekte, koji će biti od koristi za gradjane Kragujevca, Šumadije i Srbije.

Uručenju donacije, pored gospodje Verneti Blina i direktora fabrike Fijat automobili Srbija Frnačeska Ćanće, prisustvovalo je i tridesetak žena zaposlenih u FAS-u

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari