Prema izboru žena zaposlenih u kompaniji Fijat Krajsler automobili Srbija, ta kompanija juče je, povodom 8. marta, Međunarodnog praznika žena, uručila donaciju Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Kragujevac u vrednosti od 5.000 evra.

p { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; }p.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 Ovo je, saopštavaju iz kragujevačke fabrike automobila, još jedna u nizu aktivnosti FCA Srbija kao društveno odgovorne kompanije. Sve žene zaposlene u kompaniji učestvovale su u izboru institucije kojoj će biti uručena donacija, a Klinika za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Kragujevac je izabrana zbog značaja za život i zdravlje žena u Kragujevcu i u regionu. Primopredaji donacije prisustvovao je direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo prof. dr Janko Đurić. Fabrika Fijat Krajsler automobili Srbija lane je, podsetimo, dobila nagradu Društveno odgovorna kompanija godine, za kampanju „Prevencija raka dojke“, koju joj je dodelila Srpska asocijacija menadžera. U okviru kampanje, prema izboru žena zaposlenih u kompaniji, donaciju u vrednosti od 5.000 evra prošle godine dobio je Centar za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra u Kragujevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari