Dr Dragan Milić, direktor niške Kardiohirurgije i osnivač grupe građana koja ide na lokalne izbore dobio otkaz na Medicinskom fakultetu

Ostavite komentar


  1. Ništa više ne može da začudi!Kad ovo dozvoljavamo,bolje da nas nema!

  2. To se moglo očekivati od SNS vlasti koja „drma“ i Univerzitetom. Ali nije bitno, dr Miliću niko ne može oduzeti stručnost, a još manje čast i poštenje. Neko od tih članova Komisije na Medicinskom fakultetu koji odlučuju oprofesuri doći će kad tad na kliniku za kardiohirurgiju pa da vidimo ko će ih operisati.

  3. Pa ocekivano on jos kako pise bio na odredjeno zaposlen na fakultetu i eto “ opravdanje“ nisu mu produzili svi da glasaju za njeha nislije samo napred suprostavite se ovoj novinarki i njenoj kamarili

  4. Pitanje je da li dr Milic ispunjava uslove za izbor u zvanje redovnog profesora ili ne. Postoje stroga pravila za to i siguran sam da ih je komisija primenila. Politiku ostavimo van toga.

  5. Baš su zadrte te Nišlije! Uvek se nešto bune. Šta će im doktori medicinskih nauka -dovoljan im je jedan jedini Aleksandar Vučić jer on sve zna, sve ume, sve može- verovatno će uskoro početi i operacije u Nišu na otvorenom srcu! Platite mu samo dovoljno plata jer on svojim umećem menja bar pedesetak lekara specijalista! Malo li je?

  6. Sramota sta se ovo radi sa prof. Dr Milicem. Ako on ne zasluzuje da bude u nastavi, ko onda u Nisu zasluzuje? Ovo je bruka za nisko i srpsko zdravstvo, koje je davno potonulo. Dr Perisic i Dekanica ne mogu vodu da donesu prof. Milicu. Mislim da ce ovo sikaniranje Milica biti najbolji marketing njegovoj GG na lokalnim izborima. Kaznice ovo gradjani Nisa, njegovo vreme tek dolazi, shvatite zlobnici.

  7. Koliko trućanja oko političkog razloga!!
    A Mali nije plagijator?!! Ili možda jeste, ali kako reče vođa škola nije važna za mandat, a tako i jeste.

  8. Sve je lepo objašnjeno u članku. Pa zar mislite da je normalno da dokazani plagijator bude biran za redovnog profesora. Taj koji misli da je to normalno ne zna da je plagijatorstvo najveći prekršaj u nauci. I ništa se bitno neće promeniti na Fakultetu i Kliničkom centru neizborom dr Milića u zvanje redovnog profesora. Jedino će ovu novonastalu situaciju dr Milić dobro marketinški iskoristiti za izbore.

  9. Pod hitno klonirati Vulina u još koji primerak i postaviti na čelo svega .

  10. Sada ćemo svi u inat bahatih nazadnjaka u Nišu glasati za dr Milića!

  11. Procitajte izvestaj komisije na sajtu fakulteta pa onda u inat glasajte za njega, vanrednog profesora kojem nije prosao izbor u zvanje redovnog prosefora
    okoncan mu ugovor o radnom angazovanju on kaze otkaz – procitajte resenje, da li verujete svojim ocima ili njegovoj interpretaciji
    Da li ste procitali ceo tekst ili samo naslov i zasto u naslovu stoji otkaz kad to nije otkaz?!

  12. Isto bi mu bilo u svakoj zapadnoj zemlji, živeo sam i znam iz prve ruke! Ako je pošteno mislio da doprinese zdravstvu, što nije ušao u sns ili sps, pa da ga stave za ministra zdravlja i tako stvarno dobije šansu da ostvari svoju viziju. A ne, čovek hoće političku vlast, zdravstvo je samo izgovor. A što se demokratije na zapadu tiče-jel neko stvarno misli da u bilo kojoj državi u USA može biti izabran nezavisni guverner? Hahaha!!!

  13. Ako je neko protiv Vučića nije bitno što je plagijator, opozicija ga podržava. U suprotnom, plagijatore treba kazniti.

  14. Sramota za drzavu i zdravstvo,dokle smo stigli,tako se doktori salju u svet!Sve podrske dr Milicu,cestitom coveku!

  15. Bi će to novi Branimir Nestirivić na lokalnom nivou. Previše se toga dešava što profesoru ide na ruku ne bi me čudilo da naprednjaci sa profesorom naprave koaliciju pročiste svoje redove i zavadjene klanove. Srpsko društvo danas nije u stanju da napravi nešto što liči na ideologiju idnosno zastupa interese sirotinje raje.

  16. Синиша Мали је плагијатор. Зашто и њега не разрешите дужности. Милић је легенда у Нишу, био је најбољи Васкуларни Хирург на свету 2009 године. Због неписмених а удружених Босанаца оде све српско из Србије.

  17. Naprednjaci, seme vam se zatrlo. Ova zemlja nema većeg neprijatelja od vas. Nećete ni vi večno, niko nije, samo je pitanje šta će ostati posle vas.

  18. Mislim da treba da budete precizni u izvestavanju i da ne pisete da je dobio otkaz, jer to nije tacno. A sto se tice politicke motivisanosti, mislim da je to vise nego jasno…

  19. Doktore samo napred, većina oko Vas na fakultetu i bolnici su SNS botovi, što apsolutno dovodi u sumnju njihovu stručnost. Vaš sam izlečeni pacijent, moje zdravlje je potvrda Vaše stručnosti, Ovim drugima ne bih dao da pregledaju ni mog psa.

  20. Staviti Kisićku, Martinivića, Đukićku, Rističevića…. umesto Milića. Mora da radi katedra i hirurgija.

  21. Svima treba da bude jasno da su medicinski fakulteti leglo nepotizma. U novinama je pisalo da je dekanica Medicinskog u Nišu zaposlila ćerku, zeta, snaju, a muža unapredila u šefa katedre. I na kraju je ta dekanica u ponedeljak izabrana za prorektorku Univerziteta u Nišu.

  22. Ajmo hrabre Nišlije Svi za Milića i oterajte ovu bagru već jednom. Oslobodite bar jedan grad.

  23. Dr. Dragan je previše kvalifikovan tu treba da dođe neki naprednjak sa kupljenom diplomom, napredno.

  24. U ovoj zemlji, čovek koji je pošten ne može da opstane.Spasao je veliki broj pacijenata sa svojim saradnicima i treba da dobije nagradu…On dobija otkaz na !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.