Dr Dragan Milić tvrdi da je njegov otkaz „politički“, a Komisija „oktroisana i ucenjena“: Kolegijum niškog Medicinskog fakulteta negira optužbe

Ostavite komentar


  1. Ovo je za rubliku „verovali ili ne“? Bruka i sramota dekanice Medicinskog fakulteta u Nisu i direktora UKC Nis.

  2. profesore,sad se dokažite kao čovek i nemojte da kleknete,ili kleknite i ostanite doživotno da klečite,za bolje i niste.

  3. Šta da očekuju „obični“ ljudi kada otkaz dobije poznati lekar, doktor nauka, uvaženi kardiolog, koji je spasio gomile života? I to iz benignog političkog razloga, jer se bavi politikom, kao što bi trebalo da može svaki slobodan čovek u Srbiji! Međutim, problem je upravo što vladajuća ekipa ne dozvoljava političku slobodu građanima Srbije, već ih ucenjuje podrškom ekipi na vlasti pretnjom otkaza!
    Jedini način da se ovakve stvari spreče i zaustave se zove SOLIDARNOST! Ako svako od nas nastavi samo da se bavi svojim poslom i da nas ne zanima šta se dešava drugima, svi ćemo na kraju završiti kao robovi i bezdušna masa!

  4. Zapamtite ove reci, ovo ceka i DInka Gruhonica i sve one koji imaju akademski stav, kicmu i elementarnu cestitost. Nije ovo nova izmisljotina, vec oduvek koriscen metod pritiska. Svi ispod redovnih profesora moraju da cute posto su ucenjeni reizborom. Ukoliko se podmetne jos neka zvrcka eto otkaza.

  5. Aman, ljudi, nije dobio otkaz, istekao mu je ugovor o radu a nije još uvek izabran u zvanje. Za novinarku Zoricu, sve pohvale, jedina koja je zgarebala ispod površine, novinar stare garde sa velikim N

  6. Fuj. Nista odvratnije od intelektualne prostitucije naših „Akademika“. Dr Milić je delao u skladu sa svojom profesijom. A sve ostale njegove kolege koji ne delaju u skladu sa njihovom profesijom sad kidišu ko besni psi, zato što nam je dr Milić svima pokazao da su oni samo jadni, bedni besni psi. Sram ih bilo i ako oni srama nemaju. Kako su odvratni. Bravo dr Milicu. Ima u ovoj zemlji još i po neki čovek.

  7. SrBski narod je poznat po tome da sve zna i da nema pametnijeg naroda na svetu … Zato smo i tu gde smo : sa najhrabrijim , najpametnijim „vodjom“ koji celom svetu „skreše“ u brk šta misli o njima , razume se u ekonomiju , pravo, krivo, fudbal, košarku /zar već nije diplomirao/ , medEcinu , hemiju , alhemiju, Coronu, drži predavanja i o Topalku, N1 , SBB, a zna i da radi za „dobrobit“ Srbije – zadužio nas oko 24 mlrd € a i još će , konfiskuje zemlju za „istorijske auto-puteve , Bgd na vodi ali bez kanalizacije jer ima isuviše go…vana i ne može da ih tutne u cevi ali zato može u Savu /reku/! G-din Mil/ič/ić , kolega po nepamćenju prezimena, je preuzeo sve atribute voljenog mu vodje i Brda /Hill – USA/ i misli da i svojim nastupom preuzme „kormilo“ Niša ! Na njegovu žalost , njegove kolege su primetile „neke“ nepravilnosti u njegovim radovima /“naučnim“/ i sada to i spočitavaju njegovoj „ličnosti“. Odvajkada postoji maxima : „Krivo sedi – pravo besedi“ ali … celu Srbiju je „zanela“ igra reči tj. laži i to svi maximalno koriste – tê zašto ne bi svi oni koji bi na lak način da dodju do povlašćenog i veoma korisnog položajaa, statusa .
    No , ima mnogo pametnijih od mene te njima prepustam reč !

  8. Ovde nesto nije kako treba, jer ovaj covek najstrasnije laze i manipulise cinjenicama. Njegov lik i delo najblizi su liku Sojicu

  9. Čim se podigla ovolika „prasina“
    oko lika i dela dr Milica znači da je
    nekome trn u oku i da vredi.
    Nema odustajanja, samo napred
    dragi naš doktore, Nislije su uz Vas.
    Niš Nislijama, srećno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.