Dr Gligić: Korona će ostati u prirodi, potrebna što pre dobra vakcina

Ostavite komentar


  1. Donosite li svoje stručno mišljenje na osnovu vašeg neposrednog ispitivanja u laboratoriji ili na osnovu informacija koje su vam dostavile druge(inostrane) institucije koje su već nekoliko puta uhvaćene u lažima.

    1. A Vase reference za raspravu na ovu strucnu temu su …??? To sto ste ekspert svetskog renomea na polju „Terija zavere i njena implementacija ne temu Corona virusa“, ne daje Vam za pravo da ovako polemisete sa Gospodjom zahvaljujuci kojoj ste zivi i zdravi(samo fizicki, izgleda).

      1. Šta je bilo, boli te istina i drukčije mišljenje? Hteo bi da ga sasečeš u korenu? Sviđa ti se ovaj fašizam koji su nam uveli? Doktorki svaka čast, ali ona je odavno penzioner, pa je realno da je i izvan novih tehnoloških tokova. Ima i drugih stručnjaka koji su imali šta da kažu, ali ni Danas ne dozvoljava da se čuje drukčije mišljenje, nego forsira ovu agendu straha i panike. Dr Rashid Buttar, potraži na youtube-u intervju sa njim, otvori oči i um, nauči nešto. Ne veličaj fašizam u koji nas guraju, bez milosti. Ni cenjena doktorka nema sve podatke, bojim se da ne bi bila u stanju ni da ih shvati i prihvati, onda je lekar starog kova, kada je ljudski život bio svetinja, kada je medicina bila u službi zdravlja, a ne profita i multinacionalnih farmaceutskih konglomerata. A to si, kao, zaboravio i prevideo!

    2. Gospođa doktorka se ne nameće sama, pojavljuje se u javnosti samo kada joj se neko obrati za mišljenje i iznosi ga slobodno i s punim pravom, kao i Vi i ja, s tom razlikom što je njeno mišljenje utemeljeno na znanju i iskustvu. O ovom virusu se još uvek malo zna, možda aktuelni istraživači prećutkuju neka saznanja da ne bi širili paniku ili zato što nemaju validne dokaze po strogoj naučnoj metodologiji. Meni lično mnogo znači kad čujem ili pročitam mišljenje i zapažanje pametnih i kredibilinih ljudi, koje nam pomaže da bolje sagledamo opasnost i zaštitimo se od nje. Hvala im na tome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.