„Nedopustivo je što je dr Nenek u Bavaništu interes stranke stavio ispred interesa pacijenta“: Sagovornici Danasa o nesvakidašnjem aktu doktora Hitne pomoći

Ostavite komentar


  1. Čovek sa visokim obrazovanjem, zanimanjem koje čuva zdravlje i živote ljudi, na važnoj funkciji, došao je do toga da postane „snagator“ onima na vrhu vlasti, radi očuvanja njihovih pozicija. Ako je bio ucenjivan, sam je davno pristao da plati tu ucenu.

  2. Ne mora svako zauvek da bude doktor. Bio neko vreme, pa proslo… Ima lekarska komora…

  3. Policija ne izlazi na teren ,(sema Sava mala-udžbenici će pisati o tome) ,kucaju prijave za stanove „brzi prsti“ u Dunavski virovi.

  4. Pljuno je on na sve zvanične diplome koje u suštini ništa ni ne vrede bez partiske kartice , da da u ovim uslovima Batinaš u Doktor imaju istu vrednost na tržištu Jovane Jeremić,pa šta je čudno ?prvo gostuju Vendi i razne profuknjače pa Predsednik .

  5. Ovaj covek se zavestao Hipokratu da ce u buducnosti sprecavati narod da strajkuje i da ga maltretira.

  6. И за овај проблем постоји једноставно решење, само у Србији се не воле једноставна и правилна решења ; човеку одузети дозволу за апробацију и ношење назива Dr.med. Проблем решен.

  7. BOLJE DA SE BAVE PROBLEMIMA STO NEMAMO RACUNE ZA PLACANJE DAZBINA NEGO DA BLOKIRATE KUCU I SPOMINJETE VISE DR. NENEKA! NEBITAN JE, NEKA GA IZBACE SPOSLA IMA KO CEKA POSAO I KO CE DA GA POSTUJE I CENI A NE BAHATI KAO DR NENEK!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.