Dr Tatjana Adžić Vukićević: U kovid bolnici u Batajnici 446 pacijenata, situacija alarmantna

Ostavite komentar


  1. Iskreno mi je žao što sve više stradaju mladi i lekari od prvog dana se pridržavam mera i ja volim more nisam išla kao i na druga okupljanja nisam neodgovorno bolujem od epilepsije pijem jake lekove i jos neke bolesti tu leži moj strah od vakcine iskreno najviše se plašim da se ne vrate jaki napadi nisam antl vakser sve vakcine sam primila pozdrav svima

  2. Gospodja politizuje bolest zbog nezadovoljstva broja vakcinisanih. Nazalost imam obolelog iz porodice koji lezi u Batajnici, i POTPUNA JE NEISTINA direktorkina izjava jer oboljevaju vakcinisani. Dok sam mogla dopreti do porodice preko puta nje su lezali sve vakcinisani mladi ljudi. Zena jednostavno konstantno iznosi lazi na televiziji, i nesavesno leci obolele, ima problem sa sujetom, i da oboleli leze u nehumanim uslovima gledajuci na svoje oci kako iznose crne kese sa mrtvima misleci da su sledeci. Kada zovete odeljenje, masu puta dobijete dezinformacije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.