Dragan Bjelogrlić: Normalan čovek

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Podrška Draganu,samo treba reći da je u seriji Montevideo… ozbiljan propust bio taj što je reprezentacija kraljevine Jugoslavije prikazana u crvenim dresovima,a igrala je u belim,kao i kraljevina Srbija(nadimak igrača je bio Beli orlovi).Crveni dresovi se pojavljuju tek 2006.-te godine sa ponovnim nastankom Srbije kao države.Zašto nisu vraćeni tradicionalni beli,već su izmišljeni crveni dresovi,to je već posebna tema,možda I za vašu sportsku redakciju,zašto da ne.

    1. @Kvazimodo, uzeste mi reči iz usta. Baš sam hteo javno da se obratim Bjelogrliću i kažem mu to što ste vi rekli. Čak sam hteo da dodam njegov prikaz srpske buržoazije u seriji Senke nad Balkanom. Petar Živković a to znači i kruna, organizovani kriminal, naši bahati prijatelji beli Rusi … Samo mu ja to ne zameram nego ga upozoravam da je to osnovni razlog napada na njega a ne poslednja politička izjava o problemima u Srbiji. Još ako znaju da se u novoj sezoni „Senki“ dohvatio Karađorđevića, nadrljao je. Pa stvarno, da ne pomene bele orlove i ne obuče Srbima bele dresove nego crvene.

  2. Upravo sam dobio ideju za film. Naslov filma: NORMALAN COVEK. Reditelj i gl.uloga: Dragan Bjelogrlic. Radnja: Film prati porodice iz razlicitih slojeva drustva koji zive u normalnoj zemlji Srbiji. Normalnoj zemlji u kojoj se postuju prava i zakoni, u kojoj sve funkcionise normalno, zdravstvo, skolstvo i dr. Zemlji u kojoj nema kriminala i korupcije. Zemlji u kojoj je sve takoreci idealno, tj. normalno. Na kraju filma najbitnija je sledeca recenica: Ovako treba da izgleda NORMALNA ZEMLJA u kojoj zive NORMALNI LJUDI, jer ja sam NORMALAN COVEK. Kraj filma.

  3. Biti COVEK, kako to danas gordo ZVUCI, … I ja sam „COVEK“ kao Dragan mada nisam Bjelogrdic nego Velimirovic.

  4. E MOJI srbi . 1 od 5 miliona koliko nas još ima ( a kako kaže statistika 100 hiljada manje svake godine). Računajte sami ..ali da pomognem . Taj broj se svakim danom povećava tako da vrlo brzo može biti protest : 1 od 500 hiljada. Zvuči ludo zar ne. Ali ima ljudi koji će to uskoro i da vide. I ŠTA ĆEMO ONDA????? Za pravi odgovor dajem nagradu 5000 eura . Malo li je na ovu bedu.

Ostavite komentar


Društvo

Kolika je cena francuskih Rafala za Srbiju? 10

Kolika je cena francuskih Rafala za Srbiju?

Prva evropska država izvan NATO saveza i deveta u svetu koja će imati francuske borbene avione Rafal. Biće to Srbija kada se realizuje ugovor potpisan tokom nedavne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.