Dragan Bujošević ponovo izabran za direktora RTS

Nakon dva neuspela konkursa, vodeći čovek javnog servisa izabran na sednici Upravnog odbora

Ostavite komentar


  1. Znači, stop različitom i kritičkom mišljenju na RTS. RTS nije javni servis jer po njihovom ponašanju mi očito nemamo pravo da znamo bilo šta.

      1. Koliko je ovaj čovek zadužio narod vodeći RTS, treba da bude izabran za doživotnog direktora i da mu (pored penzije) da plata bar koliko i Jorgovanki ako ne koliko Bajatoviću, sa redovnim povećanjima svake godine!

    1. Šta, neki su iznenađeni? Bilo bi svrsishodnije da su uvređeni.
      To bi i Šojić zaključio!

  2. Што нешто нисам изненађен,а сада он Борина“ Остани ђубре до краја“.

  3. Da li je ovo vest??? Da nije to nešto iz arhive??? Bujošević generalni direktor RTS!!!! Gospodine Vasoviću, spašavajte kako znate i umete…

  4. Odraz straha i panike.Covek ima vec 67godina ali je nezamenljiv kao kadar ne veuju mladjima i sposobnijim.SNS iznad svih zakona,pa i zakona o godinama za penzionisanje.Bujke je vec zapamcen kao dobar podanik trebalo bi sam da ode,ljudi bez lica i obraza.Nije srpski cutati,zar ne ?

  5. Nas covek uvek nadje nacin da se proda.Tacnije drugi mogu da ti uzmu sve ali ono sto jesi mozes samo sam da das. Cena je uvek najmanje vazna…

  6. Znaci nema nista od dijaloga vlasti i opozicije. Sada je sigurno da u Srbiji treba prvo da se demontira postmilosevicki sistem i komunisticka UDBA.

    1. U Nemačkoj ne mogu penzioneri da otimaju posao radno sposobnim, ali mi smo pametniji, mada rekao bi da malo bolje žive nego mi.

  7. Pa kak’e veze ima kol’ko ima godina ? Neće on tamo da kopa ku“ruze. Plata lepa, veća od penzije i ne mora da se meša u svoj pos’o !

  8. Sta drugo, sem bujkovizije, ocekivati od poltrona u Upravnom Odboru.

  9. RTS nastavlja put u provaliju i ne zaustavlja se. Najgori nastavljaju da vladaju i to je sudbina i RTS i Srbije. Samo napred za nasu decu

    1. Tako je! I pretplatu još jednom povećati, bar za 100,00 dinara! Takav direktor, takav kvalitet programa, takav UO… košta.

  10. CIRKUS SE NASTAVLJA U ZEMLJI ČUDA.Ništa novo.Kurta nikako da sjaše da bar dođe murta

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.