Sagovornici Danasa o izjavi Dragana Bujoševića: Da li je RTS kičma ili uvreda pristojne Srbije?

Ostavite komentar


  1. RTS je sramota i tragedija pristojne Srbije, a penzioner Bujošević je verni Vučićev bot koji je od RTS napravio propagandnu mašinu ove nakaradne vlast.

  2. U odnosu na pink i happy TV program, može da se kaže da RTS ima pristojan program. U odnosu na RTS pre slobodana miloševića, ovo se ne može nazvati programom.

  3. Pristojna Srbija je marginalizovana, nabijena u mišju rupu, na granici istrebljenja. Ako se kriminalno-radikalski kartel uskoro ne razbije, nema ‘leba od nas. Tako je da su ovakve “debate” suvišne.

  4. Od „Nije srpski ćutati“ do ovakve „konstatacije“ u vezi „rada i objektivnosti“ RTS-a !! Kakav moralni sunovrat !!!

  5. … direktor RTS-a u sedmoj deceniji ima neiscrpni entuzijazam za nove projekte a direktor Patizana u sedmoj deceniji ima entuzijazam za nove pobede.

  6. Nisam za sebe mislio da sam nepristojam i nenormalan. Ali dobro. To oni misle. Nije lepo da mi tako nesto kazu jer 10 godina placam njihovu TV a ni jedan minut ih nisam gledao. Niti nameravam.

  7. U zanatskom smislu da . . . U sadržajnom da, ali u načinu nikada RTS nije bila ljigavija i oportunističkija . . . Ovo se naravo odnosi, pre svega, na centralni dnevnik . . . Gotovo svi urednici prosto se utrkuju ko će bolje da zaobiđe negativno . .
    Što se tiče sportske redakcije to je za anale . . . Od famuznog Frizure preko kreštavaca Mijalovića i Strajnića, koji uz put nisu za slikanje, pa neostvarenog košarkaša Šarenca, pa nepismenog vaterpoliste, dizača utega i pevača u novogodišnjim programima . . . Glasovno jedino može proći Krivokapić, al’ on siroma zaspe pa ne dođe na prenos. . . Hrpa neelokventnih i nenačitanih i ubitačnih agresora na uho, a bagami dobar deo i za oko . . . I naravno riba smrdi od glave što će reći vas dvojica u penziju i na pecanje ili šetajte kučiće . . . Vreme vam je isteklo, šta god vi i ovaj koji vas drži, mislili o sebi . . . Da imate časti i dostojanstva to bi već davno uradili . . . Neće RTS propasti bez vas . . . Kolika vam je sujeta nemožete dobaciti da ste potrošena krpa za kontejner . . .

  8. Ko o cemu Beskicmenjaci o kicmi…
    Rts…vase pravo da Medjedovic ode na Kamcatku.
    Ili da vas voditeljka uci jeziku…
    Alo Bujke ..
    Imam neke emisije za jedno 40 h ojra mjesecno…pa ako bi ste mogli da se nesto dogovorimo… ? Mislim smece ko smece ali mogli bi ste da mi to preplatite…najbolji ste u tome… Jeste nemam skrupola ali sam poslusan i super lazan tako je..glumim nivo i velicinu…idelan sam za vas…tako je… Hvala.

  9. Bujošević je od RTS napravio napreDNO obmanjivanje cele Srbije i sa bratom blizancem pink tv napreDNO učestvuje u istorijskoj prevari celokupnog društva. Ponizni Bujke je perjanica tog nakaradnog i nazadnog sistema.

  10. Koliko godina ima Bujošević i da li je po zakonu da sa toliko godina može da obavlja funkciju direktora? Da li v.d. status može da se produžuje beskonačno?

  11. RTS ovakav kakav jeste, treba skinuti sa budžeta i prepustiti ga tržištu. Treba omogućiti građanima koji to žele, da sa njim, imenom i prezimenom, potpišu ugovor o plaćanju. Ostali nisu dužni da ga prate a ni da ga plaćaju.

  12. Za početak molim da mi se sa računa EPS AD pretplata za uslugu javnog servisa prebaci na poseban račun. Nisam zadovoljna radom RTS ali to ne znači da neću da plaćam tu uslugu. Samo želim da se poštuju pravila. EPS i RTS nisu povezane firme i red je da za svoje usluge izdaju odvojene račune .

  13. Politkom Veljanovski ,polupismeni svaštar još uvek pati za Titovim instrukcijama a ima sve tomove Kardelja

  14. Uporni se bore protiv zakona Republike Srbije.
    Bujosevic je stariji od RTS i ima 67, 5 godina. Obavezno penzionisanje je sa 65, ali on vrlo verovatno prima i platu i penziju (kao i svi ambasadori penzioneri)

  15. „Kičma pristojne i normalne Srbije“!?!?
    Ako je ova „pristojna i normalna“,
    kako li izgleda „ne pristojna“ i „ne normalna “ Srbija???
    Teško veoma taško zamisliti.

  16. RTS ne gledam godinama,više od dve decenije,slaveći pritom izum daljinskog upravljača.I mislim da oni nisu sposobni da nose ime Nacionalnog servisa,više im odgovara titula večitog servisa partije na vlasti,kao i ostalim televizijama sa nacionalnim frekfencijama.

  17. Kako da se slozi?
    Kaze (on licno) zastupljenost na tv uz dreku remetilackih drekavaca, prema politickoj pobedi?
    Politicka pobeda nije posledica ucesca na 7 javnih servisa, (kamo te lepe srece) i privatnih medija nastalih iz novca zarade spolja (jer su veliki novci) vec drustvenog kapitala (citaj platilo ga drustvo tj narod) u preraspodeli 90.,tih, ko je kome, sposobnom da se uvecava podrzavajuci takodje vlast, tj sebe kroz vlast.
    Skolski primer cak sam po sebi CIRCULUS VITIOSUS. I za sebe i sebi rezultat ko i sta ziv je nus pojava
    Tako promovisu istorijsko, kulturolosko (ni to ove vlasnike nad ne interesuje), karnevale prostakluja, nasilja i nemorala koje kakve sportove da bi popunjavali za sebe „neutralan program“. Pojavili su se i tumaci i primenjivaci (gle cuda za opoziciju), vestacke inteligencije u pokusaju da preko komediografa prikazu nameru komicno a znaju oni da je satira to sto civilizacija nudi ali za vlast i njene odluke a ne podsmeh za zasenjivanje prostote. Nimfomanija u potrebi satanizacije opozicije one za EU, ugazene mobiranjem bez casti za pruzanje odbrane.
    Koliko covek moze biti mali da bi nedelo zaklonilo suce?
    Projekti xsdruge ( pazi zadrugarstvo Svetozar Markovic, jedan od najvecih srpskih umova,da li su zadrugari znali jednu rec? i sada elite neduznih za cast),
    To sve gleda omladina koja shvata da je to ispravno za zivot, da je zivot dno bescasca i surovosti, produkcija ne skriveno navija , odredjuje realnost loseg za uzor. Nad ucesnicima sprovodi porobljavanje takodje koristeci nemoc, neznanje , zluradost.
    Kako objektivni i nezavisni da se vide svugde kad je ovaj iskorisceni narod kupivsi tehniku uskracen za nju, te preko ovakvih politicki korektnih usmeren na toboznje izdajnike, onemogucen da prepozna prave. Smanjene su mu cak i bioloske potrebe. A tehnika je placena za celu teritoriju.
    Kako kad su ideoloske odrednice vrednosti iz prezivelih despotija, podelu, mrznju svih komsija i ljubav sto dalje to blesavije i bolje za patrotizam vlasti. Manje je pitanja kad se mrznja cementira, i da li je ?
    A za to vreme medrano zarade besprizornih, po prezimenima drugih, objavljenih, njih 10-tak od 25000-40000 evra, godisnje. Pa prevrnuce jos oni ove zemljice a nece se iseliti tamo gde je desnicarstvo i gde ih srce zove.

  18. Колико овде поштених људи има .Страшно.Јефном није добар Пинк,другоме Хепи ,трећем РТС.Шта би хтели .Ако им се не свиђа нека промене канал и решен проблем..Не може шачица људи који не знају шта хоће од живота да уређује већини живот и да одређује шта ће ко гледати.Више не знате шта би са собом и онда измишљати глупости .Мислите да сте много битни.

  19. Ovaj bot Seljak nije seljak,on je jedno glupo,primitivno govedo kao i oni koje on voli i podrzava,jadni mi dok ima ovakvih idiota.

  20. RTS je bruka i sramota! Pogotovo RTS 1. E, tek je taj kanal vrlo zanimljiv. Sta reci, a ne zaplakati. Tuga jedna i od drzave i od RTS-a.

  21. Па г,СЕЉАК НИЈЕ СТРАШНО КАД НЕКО ЖИВИ НА СЕЛУ ПА КАЖЕ ДАЈЕ СЕЉАК ОВА СЕЉАЧИНА ОДРАСТАО СЛУШАЈУЋИ ЛАЖИ КОМУЊАЕА ЖУТАЋА А САД И ОВИХ ГОЛАЋА ЈАСНО ЈЕ ДА НЕМОЖЕ НИШТА БОЉЕ НИ ДА КАЖЕ,ГДЕ НЕМА МОРАЛА НЕМА НИ ИСТОМЕ А ГДЕ НЕМА ИСТИНЕ ТУ ЈЕ ЛАЖ А ТО ЈЕНАЈАЧЕ ОРУЖЈЕ ВУЧИЋА И ЊЕГОВОГ РЕЖИМА ,ДОК СЕ НЕПОВРАТИ МОРАЛ НЕМА НАПРЕТКА
    ОВОМ ДРУШТВУ
    РТС ЈЕ СРАМОТА СРБИЈЕ КАО И БРНБАБА ИКАРЛЕУША И,,,,,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.