Dragan Đilas: Ana Brnabić ne treba da govori da Boris Tadić vodi antisrpsku politiku

Ostavite komentar


  1. Verovatno ste bili najveca opoziciona stranka, ali to vise niste.
    Da li ste i dalje veliko je pitanje…

  2. Пажљива изјава, да се Ана не увреди. Е Ђиласе, Ђиласе. А где је Мариника…

  3. Pa ne bih da ulazim u dublju analizu djilasovih odgovora i komentara
    Ali mislim da su suvisli
    Sacekati malo
    Videcemo

  4. Slusala sam ga juce u Fokusu, ako zista misli ono sto prica onda ce biti lepo , imacemo pravu opoziciju koja je pozeljna za sve u Srbiji ali i u odnosu na svet , samo ne raditi nista protiv naroda i protiv drzave u tome je poenta . Nesto na kraju ne bese bas po mom ukusu ali sve se da ispraviti ako se dobro razmisli pre svake odluke , tri puta meri a kada treba da se presece jos jednom tri puta izmeriti .

  5. Slusala sam ga juce u Fokusu, ako zista misli ono sto prica onda ce biti lepo , imacemo pravu opoziciju koja je pozeljna za sve u Srbiji ali i u odnosu na svet , samo ne raditi nista protiv naroda i protiv drzave u tome je poenta . Nesto na kraju ne bese bas po mom ukusu ali sve se da ispraviti ako se dobro razmisli pre svake odluke , tri puta meri a kada treba da se presece jos jednom tri puta izmeriti .

  6. Ovako govori pravi politicar. Iskreno, jasno, nedvosmisleno, bez uvreda i ponizavanja. Ako nastavite ovakvu komunikaciju, na dobrom ste putu da osvojite znacajniji broj glasova.

  7. Svaka reakcija na bilo koju izjavu Ane Brnabić je GLUPOST, ona je najobičniji „telal“ kome se šalju objave, koje ona doduše nepismeno sprovodi !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.