Dragan Đilas čestitao Uskrs građanima

Ostavite komentar


    1. Nije stvar da li je Vaskrs ili Uskrs prvo se zahvali na čestitci jer se covek sletio da čestita iz najboljih nameta pa onda kritikuj ! A ako hoćeš bas da znaš V je iz staroslavenskog prešlo u U u srpskom jeziku a zvanično pismo u SPC je staroslavenski pa je zato V a i U normalnom čovjeku ne predstavlja problem zna se nasta se misli!

    2. Prepametni pročitaj Basaru u podfamoznom, baš za takve je dao objašnjenje voskresenija.

  1. Voistinu voskrese! Srecan Uskrs Predsednice! S verom da jednog dana voskrsne i demokratska stranka, koju si sahranio.

  2. E baš mu hvala. Samo ne znam koga to zanima. Ko je on? Pa čestitao je i Dragan Marković Palma. Ali to niste preneli. Vi ste apsolutno Đilasov medij a predstavljate se kao nezavisni i profesionalni. Vi ste sve samo ne nezavisni. Vi ste najzavisniji medij.

    1. Perice, bote, pa ti radis i danas! Nego, smiri se, zahvali se na cestitkama i pojedi taj sendvic. Valjda ste dobili i neko jaje pride?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.