Dragan Đilas: Džabe letimo Sokolom do Novog Sada, kada nam širom Srbije zbog loših pruga iz šina izleću vagoni

Ostavite komentar


  1. Rusi „opravljaju“ srpske pruge, sto je placeno ruskim lihvarskim i ucenjivackim kreditom, bez tendera. Zasto se cuti o tome?

  2. Ekspert za sekunde, nije sve u prugama, ima i u vagonima privatnih kompanija i kontrole, a oni su tvoje čedo, jer ste ih vi postavili, a sad nešto pametujete. Mozgu mašinski podmaži ga ponekad.

  3. Много је чудно да се у року од два – три дана десе два „исклизнућа из шина“ на пруга на којома се годинама врши исти такав транспорт. Потпуно је јасно да је једна од њих у лошем стању, али ова зајечарска је реконструисана птошле године. Можда су у питањи организоване диверзије зарад угрожавања животне средине и ширења панике!!

  4. Sada bar letimo Sokolom!
    A utvrdiće se i razlozi ispadanjavagona, nadam se i otkloniće se uzroci.

  5. Vagoni moraju da ispadaju iz šina kada su vlasnici njegovi ortaci, a vagoni njegovi i njihovi vršnjaci.

  6. Ako se ovakve nesrece ucestale i malo dete shvaca dasu u pitanju diverzije protiv ove zemlje i vlasti(kao u vojnoj industriji gde je Stefanovic muljao,ED koji je devastiran gde je steta u mld eura sto je kriva Zorana M,pa pokusaj diverzija na novoj prugi,itd).E moj Dragane nije narod lud,sve narod zna i onda kada si ti bio na vlasti pa i sada ali narod kao narod se bori za svaki dan da prezivi a vi imucni mu ometate tu borbu,ne olaksavate!!!!

  7. A i spanske travaje smo postavili na stabilne pruge preko kojih ne možeš da prođeş fa se ne polomiš

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.