Dragan Marković Palma: Uspešni „arkanovac“

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Koliko vi iz kruga „dvojke“ malo poznajete Srbiju. Tek sada se vidi da su beogradski novinari „iznenadjeni“ zbivanjima u „provinciji“, kao da su pali s Marsa. A sve i svuda traje još od devedesetih!

  2. Sve je tacno napisano o Palmi, ali vas moram podsetiti da svi gradovi duguju. Jagodina je za vreme njegove vlasti dobila: Zoo vrt, Aqua park, Muzej vostanih figura, doterano izletiste Potok, nekoliko fabrika, a ima jos puno da se radi da bi Jagodina bila jos ugodnije mesto za zivot.

  3. Pa to je javna tajna da Palma vili maloletnu decu to zna i Lukas i Djani i oni su to okusili a Ceca je paravan zna i ona pre petnaestak godina ali je Palma ima u saci pa nesme da pusne a ni da ga odbije kada je pozove zna 90 posto Jagodinaca da je Palma manijak

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.