Dragan Milić: Zašto je vlast čekala 12 godina da reši problem listi čekanja?

Ostavite komentar


  1. Isto pitanje, zašto prethodna vlast nije za 12 godina ni priznala da postoji problem listi čekanja, već je to prepustila ovoj vlasti da rešava?

  2. Prvo doktore objasni odakle ti dva stana u Beogradu, jedan u Nisu i kako gradis vilu takodje u Nisu i celo vreme radis u drzavnoj firmi za platu. Odakle pare ili su to pare pacijenata koji su morali da ti plate da bi im pruzio pomoc.

  3. Nas.je.bog.ppgledao.što.se.tiće.ovog.nevremena.i.hvala.bogu.nije.se.ponovila.2014.g.i.Obrenovac

  4. A zasto prethodna vlast nista nije uradila sem sto je krala nego sad svaljuje na ovu vlast????

  5. Zato sto je sve radila da podigne i unapredi zdravstveni sistem. Djilasovci su 12 godina unistavali zdravstveni sistem, a treba imati u vidu i Kovid izazove. Vlast na cijem je celu predsednik Vucic uspela je da uzdigne, ojaca i unapredi zdravstveni sistem. Izuzetan je uspeh sto su za manje od 12 godina uspeli da obnove i unaprede ono sto je Djilas 12 godina rusio. Opste je poznato da je , za ono sto je unistavano godinama, potrebno 2-3 puta vise vremena da se situacija popravi

  6. Ništa se ne može preko noći, tako ni smanjenje i ukidanje lista čekanja, prethodna vlast ništa po tom pitanju nije ni pokušala.

  7. Hahhaahaa, jer DS je ostavio iza sebe nula ljudi na listi cekanja pa se sada javljaju moralne vertikale. Majko milosna sta sve necu procitati.

  8. Sada uslova imamo. Ne mora narod da čeka. Hvala veliko vucicu koji to temeljno radi i realizuje sve što zamisli.

  9. Mišljenja sam da su se liste čekanja napravile kada nas je COVID-19 snašao.Lekari rade svoj posao jako odgovorno tako da će se listee čekanja jako brzo rešiti i svi pacijenti će biti operisani kao što je predsednik rekao.

  10. Liste cekanja pravite vi jer tako terate narod da idu privatno i da placaju.Sad ce se tome stati na kraj.

  11. Liste čekanja postoje zato što je opozicija rovarila i nameštala da postoje liste čekanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.