Dragana Đorđević: Da bi Rio Tinto osporio naše nalaze potrebno je mnogo više od napisa u tabloidima i na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Vise vam se isplati da date novac za izdavanje nekoliko radova u svoju korist u tom nerenomiranom naucnom casopisu

  2. Tražiti retrakciju (povlačenje) jednom objavljenog naučnog članka je ozbiljan zahtev kakav za kojim se retko poteže. Ono što bi potpisnici takvog zahteva trebalo da urade jeste da vlastitom studijom pobiju pre svega argumente koji se zasnivaju na merenjima. Što se tiče onog o površinama koje bi bile zahvaćene rudničkim postrojenjima, takve stvari su pravne a ne naučne činjenice. Sve u svemu, gospodine naučniče i gospodo profesori, opremu u šake, na teren, pa izmerite i vi i samerite svoje podatke sa onim koji su objavljeni i sa podacima o prethodnom stanju, na koje se pozivate.

  3. Poštovana gospodjo,

    Vi ste napisali, kako Vi kažete, naučni rad a ja kažem da ste napisali
    stručnu studiju + politički pamflet.
    Zbog toga ste se obrukali ne samo Vi već ste obrukali i Srbiju.

    U ovaj posao ste pošli iz podvale kada ste, kao što navede dr iz Tio Tinta, namerno nekorektno interpretirali reference da bi Vas takva inertpetacija dovela do mogćnosti negacija Projekta Jadar.
    Ja ne sumnjam da je ovo tačno, pošto se radi o banalnoj stvari. Ako je tako, Vi stegospodjo proPALI, što je neoprostivo.

    Šta ste radili najbolje se vidi iz zaključka u radu. Sve postaje jasno.
    PS: Mogli ste da se potrudite da nadjete bolji način da obarate Vučića sa vlasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.