Dragana Rakić izgubila spor od gradonačelnice Vršca zbog pitanja postavljenog u Danasu

Ostavite komentar


  1. Opa, znači počeli sa tužakanjem ko Đilaš. Lepa parica, da se ne lažem.

  2. Još jedna u nizu skandaloznih presuda srpskih sudova. Imao sam nesreću da pročitam jednu presudu gde je sudija kaznila novinara zbog toga što je mejlom postavio maliciozno pitanje. Pa gde to ima?

  3. Promaklo vam je nešto. Klasično pravosudno nasilje. Postupak trajao 6 godina.

  4. Pre neki dan, dobio sam komentar na komentar o napadu na Milicu Kralj u njenom ulazu zgrade, parafraziraću, možda je nečim isprovocirala napad? Ako je grandonačelnica iz SNS-a spremna da zajaši sudiju i sud da bi napakostila nekom, možda je, ako je toga uopšte bilo, takva kakva je, isprovocirala napad na sebe, političkog komesara SNS-a u svom kabinetu? Naravno, ironičan sam. Nasilje, ni kom obliku, se ne može ničim pravdati, osim kada se brani lični ili tuđ život i sl.

  5. O našem sudstvu i tužilaštvu ne treba gubiti vreme na komentare, trulež društva zahvaljujući kome je sve ovo dopušteno što nam se danas događa
    Samo da su oni obavljali svoj posao 90% ovog zuluma danas ne bi bilo
    U svakom slučaju, verujem da za gospođu Rakić iznos od 100.000 + 40.000 sudskih troškova teško pada na kućni budžet, ali joj je svakako manja muka, kao slobodnom biću, nego gradonačelnici koja očigledno hoće da trpi teror stranačkih pajtosa
    Na kraju krajeva, otvorite neki SMS broj i očas posla ćemo prikupiti ovaj novac za gospođu Rakić
    Pa ne bori se ona samo za sebe već za sve nas

  6. O nasilju je ceo Južni Banat pričao. Inače su pričali i o nasilničkog ponašanju Malovića. Jedinu istinu zna on i ona. Inače su priču proširili naprednjaci. Sudovi su inače naprednjačka ispostava za uterivanje“pravde“.

  7. Poruka je da čovek ne treba i ne sme da priča šta god mu padne na pamet, pogotovo čovek koji za sebe misli da je relativno ozbiljan. Što se mene tiče, mora da bude kažnjen svako ko postupa na ovaj ili sličan način, mislim na tuženi.
    Nisam niti član, niti pristalica, niti simpatizer vladajuće koalicije, te stoga moje mišljenje nije stranački obojeno, ni inspirisano

  8. Zaboravljate svi da glasine koje kruze i koje nisu dokazane prenesene kao činjenice jesu za osudu. Drzite lopova koji mozda nije lopov je opasna stvar. Kolika god kazna bila izrecena je mala uteha za osobu koja je lazno optuzena.
    Godpodjo, ne tracarite vise i prestanite sa stvaranjem lose slike o nama opozicionarima.
    Vodite racuna da razne glasine ne uzimate kao istinu i na osnovu nje gradite pricu.
    Molim Vas i da prestanete sa pravljenjem afera i na osnovu njih razvijate price zasnovane na ogovaranju.
    Na taj nacin samo odmazete i pravite losu sliku o opoziciji i prskticno odrzavate sadasnju vlast. Konstruktivni dijalog zasnovan na dokazanim cinjenicama je pozeljan. I jedino pametan i moguc.

  9. Malović je u Južnom Banatu poznat kao nežna duša. To može da potvrdi i bivši gradonačelnik Pančeva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.