„Uhvati, poljubi i pusti“: Dragana Rakić za Danas povodom tužbe Delta holdinga

Ostavite komentar


  1. Bravo, odličan komentar, koji podseća, kakvim se trikovima i lažima , dizao rejting velikog vođe.

  2. Svi smo nacionalisti, krvopije, velikosrbi, licemeri i bestidni lažovi. S v i ! Ubijamo i sve oko sebe.

  3. Mislim da to moraju da plate Vučić, i svi oni koji su učestvovali u toj farsi! Mišković i Delta su sada mnogo manje kompanije, u odnosu na kompanije koje kontrolišu Vučići, Petrovići, Veselinovići, Radojičići, Nedovići, Mali, Brnabići, i njihove ekipe… Kad podele, neće ni osetiti…

  4. radi se o dogovorenom i namestenom konfliktu da Srbija plati..iks primera u tranziciji a prednjace u svemu su 13 hiljada advokata lopova i na celu sa Alibabom

  5. Od samog početka ličilo je 100% na igrarije velikih.
    Sad je stigao i račun !
    Velik ! Narodu !
    To je ta pravda .

  6. Sad kad krene kampanja da je on ipak samo skromni gradjanin koji nosi skupe pantalone I pokusava na racun jeftinih jaja (2 kom. dovoljno) da ubedi narod da ce ga za njegov racun izbaviti od „nazovi tajkuna“ ipak mora da uvede solidarni porez kako bi obestetio sopstvene greske.

  7. Ama šta će im bre više para, jel to toliko velika bolet biti bogat i prebogat pa treba joooooš…. E da mi je dva dana njihov život pa da odmorim ledja malo….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.