Dragica Gašić: Boga mi, ja ostajem ovde

Povratnica u Đakovicu suočena sa novim napadima i problemima

Ostavite komentar


  1. Žene u „crnom“, Nataša Kandić, Sonja Biserko …

    Ćute. Zašto?

  2. Prvo izvinjenje posle povratak. Ne mozes negirat zlocin i trazit dobrodoslici

  3. Režiser u Beogradu čim se ova fantomska organizacija javlja.Nego pitajte Petkovića-ko je ubio Olivera.A savet albancima da porazgovaraju sa „komšijama“. Da sam ja tamo trčali bi da joj pomognu.

  4. Nadam se da ovaj Srpski narod vidi kroz šta prolazi Dragica i da će joj svi pomoci da se izbori za svoja ljudska prava. Vršiti pritisak na sve institucije u EU,UN i USA.

  5. Raspitaj se malo koliko je ubijeno Albanaca pa ce ti mozda postati jasnije odakle mrznja.

  6. A zašto niko ne pita tih 11 albanskih organizacija, šta je razlog takvog ponašanja prema Dragici, ako je to uopšte tačno!

  7. @Besa

    Cenis da vi Albanci nemate za sta da se izvinjavate? Kako bi bilo da Srbija zabrani tranzit kroz centralnu Srbiju za vase gastarbajtere dok se ne izvinite ili da se zatvore pekare u vlasnistvu Albanaca, isto sve dok se ne izvinite? Sta bi na to rekao? Da li bi i tome aplaudirao? Da li si svestan da je ovo sta radite ovoj zeni u Djakovici FASIZAM? Btw. Svaka cast svima onima, raznim congradinkama, kisjuhasima, biserko koji pozivaju na legalizaciju albanske fasisticke tvorevine na Kosovu u kojoj je moguc ovakav progon.

  8. @Kasim

    Jesi li se ti raspitao sta ste sve vi Albanci uradili Srbima, koliko ste zlocina pocinili, ljudi proterali, opljackali i silovali te ti je sigurno jasno da ste i dobro prosli 90-tih a sta ste zasluzili?

  9. Komentari Albanaca na ovu vest u kojima cak i opravdavaju ovakvo ponasanje svojih sunarodnika su valjda dovoljno otreznjavajuci i otvaraju oci sa kim i sa cim se ima posla.

Ostavite komentar


Društvo

Mladić nestao u Velikoj Moravi 6

Mladić nestao u Velikoj Moravi

Muškarac rođen 1999. godine nestao je u Velikoj Moravi u ataru sela Lučica kod Požarevca, a spasilačke ekipe pretražuju reku i priobalje, potvrđeno je danas Radio-televiziji Srbije u požarevačkoj policiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.