Dragiša Simić: Zaljubljeni general

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. Ministar ga je smenio i skunuo mu čin generala čim je postavljen. I premestio ga u Sektor za vandredne sutuacije. To je činjenica

      1. Pa šta ako je general. Ludača želbna pažnje lupa automobile svog navodnog ljubavnika isvi je podržavaju. A da je general ućinio isto linčovali bi ga. Tolika medijska pažnja je namerno orkestrirana da se verovatno oslabi SPS.

          1. Simić je car šta je ova pevaljki a tražila pa čovek voli žene dokaz svoju ženu je sačuvao

        1. Dok joj je placao zivot na visokoj nozi I gurao joj karijeru, bio je dobar. Cim je zavrnuo slavinu, odmalj drvlje I kamenje po njemu.
          Ne podrzavam preljubu ali cini mi se da ce ona veoma brzo naci drugog generala.

  1. General Simić drži JKP Osvetljenje Beograd na vezi i godinama od 2000te je komandovao i postavljao zamenika direktora i druge učesnike u kićenju…..

    1. Pa svi malogradjani I provincijalci uzivaju u moci stecenoj kriminalom.Ovo je samo jedan primer spontano izbio na svetlo dana.Gotovi svi ti mocnici pore dobrih kuca,vikendica,besnih kola imaju metrese.To su statusni simboli u odsustvu morala,I nagrada za vernost diktatoru.

  2. Mafijaš za kićenje Beograda za nove godine od 2000te posredstvom Keep Light i tadašnjeg zamenika direktora od Resnika….

  3. Ministar ga je smenio i skunuo mu čin generala čim je postavljen. I premestio ga u Sektor za vandredne sutuacije. To je činjenica

  4. …ima li u ovoj zemlji neka ‘institucija da funkcionise normalno i posteno…. ?? odavno je ‘raspad sistema…pa ipak ‘nekako funkcionise….a zamisli da je obrnuto , tesko je i zamisliti…

  5. Ovaj bujne kose je dogurao i do BIA ali ga iz kontraobaveštajne sluzbe pustili niz Drinu….krao na novogodišnjim sijalicama sa bagrom žutom…..

  6. „Pronicljiv“ pogled? Pogled više govori o liku i delu, nego sva zvanja „školovanja“ i nepobitno upućuju na pravi profil. Profil obnarodovan tek juče, prekjuče…

    1. Bas je tako! Niko nista ne treba da kaze, pogled sve govori! Pitam se kako li ova drzava postoji!

  7. Klasika bio pozornik,kupio negde diplomu prava, nekakvim ukazom mu neko dao cin generala!
    Klasika u srpskoj policiji
    Sve lopuze i uglacnom nepismeno sa kupljenim diplomama devedest posto!
    Kakav general kakvi bakraci,samo privilegije on ne zna staje general! Pozornik ha ha!,

  8. Ali pogled na fotografiji …… pogled otkriva odlučnog, strogog ali pravičnog vojnika snaga bezbednosti i reda koji će, ne štedeći se, uvek biti na braniku Ljupke, ovaj, domovine. Verujem da je ova afera sa Ljupkom samo maska, paravan, da se zavaraju neprijatelji i pomisle kako naša milicija, makar i penzionisana, spava.

  9. Nije Sima iz Prištine najgori,Niti je SPS sam razvalio stubove današnjeg provizorijuma.Niti je Stevka sama osmislila i pustila u etar pričicu, dok još nema nove Vlade.U državama ograničenog suvereniteta, gde je sprega politike, službi bezbednosti i kartela ,prepletena nerazmrsivo ,redovno se pletu mreže, ucene, i šta već povezuje mafiju,gde život ne vredi pišljiva boba, svi smo krivi.I nema nam povratka na staro.Otvorili smo Pandorinu kutiju davno.Ne zna se šta nosi dan, šta noć.Kolumbijci već zaziru od nas.Tuga šta se napravilo od nekad čestitih ljudi, od lepe zemlje.Ginulii su najbolji da Vladaju ,Stevke.

  10. To je taj spoj policije ,estrade narko dilera ,navijača huligana , fudbalera sve polupismeni polusvet koji vlada ovom jadnom zemljom .Pevaljka Ljupka i policajac su glavna tema ,ato što uništiše i pokradoše državu nema veze .Tako nam i treba kada smo im dozvolili da vladaju polupismeni radikali i njihovi sateliti.

  11. Jadna je policija gde je on general, a još jadniji narod koji svoju sudbinu prepušta ovakvim moralnim gromadama?! Ovaj goispodin je živa potvrda da MUP treba rasturiti od vrha pa sve do kafe kuvarica a onda formirati novu službu, koja će se baviti svojim poslom. Pijedinačne smene ne znače ništa. Te smene se brzo uklope i postanu deo organizovanog kriminala. Čak i da su najpošteniji mne mogu da opstanu u toj „močvari“.

  12. Malo-malo pa Danas objavi neku banalnu sapunicu. Analitički, istraživački tekstovi o najcrnjim ponorima srpskim – da. Takozavnih tablioida (u Srbiji nema ni jednog jedinog istinskog tablioda) ima za pune kamione komunalnih službi koje, tu i tamo, ipak sakupljaju smeće. Ne zamarajte nas banalštinama i budalaštinama redakcijo Danasa o sudbama i suđajama estradne i partijske gologuzije .

  13. Odakle mu novac za ove automobile? Zasto to neko ne ispita i kako je od pozornika postao general! Degradirao je sve postene policajce! Strasno!

  14. Obavezno proveriti,da li je zgodna pevacica,dobila novog ljubavnika u vidu pukovnika,koji hoce da smesti generalu,jer zeli da napreduje u sluzbi.To su kriterijumi koji vaze u nasoj policiji,odvajkada. Sumnjam da bi ovo ucinla iz ljubomore. Dobila je novi zadatak.

    1. Ja bih rekla da je to to . Ako nije bila ljubomorna na zenu zasto bi bila ljubomorna na novu svalerku , ako je bla velikodusna prema zeni zasto ne bi i prema svalerki . Ali zasto estrada voli toliko policiju, u cemu je caka?.

  15. neojte mi reci da je ova pevaljka i njen prostakluk razlog za ovoluku frku oko generala. nismo bas svi teletabisi, ali ok. ako nekog zanima da pet dana gleda kako je svalerka zeznula svalerku.. sta je stvarna tema recite otvoreno

  16. Pitanje svih pitanje je od koga je preuzeo godpodju Stević,raniji vlasnik pomenute takodje je bio iz te kolone i šef Simiću……

    1. I svakako nije zaljubljeni general , da je zaljubljen u neku ne bi trazio pored dve i trecu . Ozenjeni uglavnom imaju ljubavnice medju udatima , to je mnogo ejdnostavnije i tako s eodlicno razumeju a tesko ih je i uhvatiti jer se obe strane dobro kriju . Ova ljubavnica je cekaal 10 godina da se razvede , kako ne zna da se to moze shvatiti za 6 meseci i a i to je mnogo , lepo mu je pevacica osvezavala brak ali mozda ni njoj nije stalo do braka , medjutim kada je shvatila da je i ona najobicnija svalerka kao i ta treca s akojom bi bila zamenjena tu je pukla .

  17. Generalisimus je samo jedna od domina (tip: „duplo golo“) ovog sistema. Apsolutno sam siguran, da stranački kadrovi, od „šefa portirnice“ pa na više, svi imaju svoje (državnim novcem, a u razno-raznim izmišljenim zvanjima, tj. radnim mestima) plaćene ljubavnice. Uostalom, pričalo se da i Vojvoda ima nešto neprijavljenog potomstva?

  18. A general tera audi a6 i land crusera? Od koje olate je to kupio, pitam se!!
    To sebi ne može da priušti ni general u Nemačkoj i Americi, a ne u jadnoj Srbijici.

  19. Znači ZADRUGA – pevaćica treba da poveća tiraž – EVO REŠENJA !!!
    Mi živimo rijaliti …

  20. Takva su vremena …
    U 2.sv.ratu je tako radila Žanka Stokić sa Nemcima, pa je sada predstavljaju kao heroja, a u normalnim vremenima (koje je Tito uspostavio takve su bile za prezir.
    Zato se sada pojavljuju te Ljupke i u ovakvim drustvima samo ce da profitiraju od toga.
    Vidimo da sada i u BRusiji narod (one 3 zene) trazi da i oni budu svi kolonija i prostitutke.

  21. Ovaj takozvani general Simic je kriminalac za novac i polozaj bi prodao isvoje najblize.Da ima pravne drzave zbog veza sa narko mafijom bio bi na dugogodisnjoj robiji. Takvih je na zalost u srpskoj policiji jedna trecina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.