Dragoljub Bakić: Rušitelj sebičnih interesa

Ostavite komentar


  1. Svaka čast ovom sedom gospodinu na tolikima nagradama,angažovanjima,projektima što sve ne znači da je u pravu.Neverovatno je da jedino on tako zdušno i konstatntno napada nešto što je gomila stručnjaka prihvatila.Onda se postavlja pitanje,da li su svi drugi arhitekti i građevinci i …ludi,i nestručni i korumpirani a samo g.Bakić pametan.Tu ipak nešto ne štima.Evidentna je konstantna mržnja g.Bakića prema vlasti i pojedincima na vlasti što on redovno potencira pa se pitam koliko ima opravdanosti u njegovim komentarima,koliko su ti komentari stvarno stručni,a koliko politički.Niti u jednom komentaru,bar ja lično,ne videh stručni sadržaj,ima ga u rečenici dve,a onda pljuvanje po pojedincima koji su korumpirani,koji su ovo,koji su ono….Gospodin Bakić bi trebao objaviti jedno stručno razmišljanje,analizu o radovima koji su već urađeni u Beogradu,onima koji se izvode i onima koji se planiraju.Ukoliko sada ne može dokazati da je u pravu,ostaće da to vreme dokaže,to je jedinimpravi put.

    1. Dabogda živeli u zgradi podignutoj poput ovih u Bgd na vodi, sa kanalizacijom poput nje, kraj reke koja će ga potopiti i na vrućinama koje će ga spržiti, kad ga toliko volite i smatrate da je ovo sve „mržnja prema vlasti“.

    2. Vala samo „gomila stručnjaka“. Sve stručnjaci sa megatrenda, možeš samo da ih nazivaš gomilom.

  2. Ljudi moji, zamislite ovu situaciju, da glavni u Srbiji u svojim resorima budu npr. Miodrag Majić, Dragoljub Bakić, Jovo Bakić, Tamara Skrozza.. i još mnogi drugi kojih u ovom trenutku ne mogu da se setim. Šta mislite, kako bi to izgledalo?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.