Dragoljub Mićunović: Idealni pomiritelj

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Važno je napomenuti i da je pokojni Dr Zoran Đinđić isključio Dragoljuba Mićunovića iz Demokratske stranke kao i da je Mićunović došao u sukob sa svim potonjim predsednicima D.S. . Što je uvek dovodilo do cepanja tih stranaka i njihovom neprestanom slabljenju . Sadašnja D.S. je potpisnica Ugovora sa narodom koji sadrži i važnu odrednicu o bojkotu , i osnova je poštenja da se ugovori poštuju .

    1. A meni se cini da vi kuburite se cinjenicama. Micunovic je podneo ostavku i napustio DS. A pokojni Djindjic je napravio puc u DS, promenio delegate na skupstini stranke i na taj nacin resio pitanje predsednika pre skupstine. Izlobirao je vecinu, iako je vec posle 6 meseci od smene stranku napustilo nekoliko stotina clanova, a njihova mesta zauzeli kadrovi tipa Cedomir Jovanovic etc. Nikada nemojte da zaboravite da je Goran Vesic prvi, najblizi saradnik Zorana Djindjica, a ne Dragoljuba Micunovica. Micunovic ima mnogo mana, ali zna sta je to opsti interes. I makar ima mere u nekim ruznim stvarima, za razliku od drugih.

      1. Nisu činjenice ono što izmišljate u nedostatku argumenata . Mićunović je bio ljubomoran na Đinđićevu harizmu i energiju kojom je brzo izbio na čelo trijumvirata Mićunović , Koštunica , Đinđić . Za najbliže saradnike je izabrao Zorana Živkovića i Čedomira Jovanovića ali je ovog drugog pokušao da stavi pod prismotru zbog njegovih privatnih dilova . Goran Vesić je kod Đinđića bio samo spoljni momak .

        1. Nista ja ne izmisljam, ja sam gledao i ucestvovao u tim stvarima. Ne zanima me cime ste se bavili u to vreme, ali vidim da se danas bavite retusiranjem istorije.

  2. Niste mi objavili komentar o Djindjićevom repiću. Cenzura? Kao prvo i osnovno, cenio sam i poštovao Zorana Djindjića. Naizgled moj komentar nema baš veze sa tekstom, ali ima veze sa osobom koja ga piše. Znači ljudi koji su imali repić imali su pankerski repić! Jedino što mogu da pitam dotičnog pisca teksta, odakle si sele?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.