Dragomir Lukić (Zajedno): Ostaviti Savski most i izgraditi još dva pored

Ostavite komentar


  1. Bravo
    Konkretne cifre i dobra ideja, sigurno postoje jos neka resenja, pa nek se uradi analiza

  2. svaka čast, mada je bilo i Govora na ovako nesto…kinezi to vrlo dobto i brzo rade, u njihovoj zemlji ima raznih pregleda na društvenim mrežama, izgradnja i postavka mostova, tako da eto oni bi to mogli vrlo brzo da urade,..mozda postavkom nekog ojačanja na postojećim stubovima..levo i desno..u vidu ,,trouglova i na takvim osnovama postaviti ta dva mosta..svako jedno smeran u pravcima i tramvajske sobe i stvar resena, a ovaj ostaje u sredini….lep predlog

  3. Podržavam i u isto vreme ne verujem da će prihvatiti oni koji se pitaju. Njima je važna gradnja isto koliko i ugradnja. Ruku na srce, ugradnja im je važnija. Kako će Beograd da izgleda i da li će biti prohodan, to njima zaista uopšte nije važno.

  4. Još (barem) dva mosta jesu potrebna, da svaki novobeogradski bulevar ima i svoj most preko Save. Ali i ovaj krš od mosta treba pod hitno zameniti nekim kojim može da se vozi.

  5. Dragane sine, vrati diplomu, stvarno nije realno to što pričsš, znaš i sam , most na Adi, gdr si onda bio szručnjače, slepo crevo koje još nije zalečeno. Zajedno su puni „eksperata“ damo čega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.