Drastičan pad novorođenih u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ovo je važna vest, a ne neke budalaštine oko nekakvog glasanja i talasanja u UN. Služi manijacima koji bi da vode nove ratove na Balkanu, a i Rusima i ruso anijacima da prekinu da provociraju da do toga i dođe.

  2. Kakav je ovo naslov? U tekstu pise da je broj novorodjenih za 0.7% veci nego u istom periodu prosle godine kao i da je broj umrlih veci za 0.8% nego prosle godine. Kakav onda „drastican pad“? Ko vama „smislja“ ove naslove? Botovi na zadatku?

  3. @razni komentatori

    Pa izgleda da niste čitali tekst. Hvatate se za procente, a ne gledate brojeve. Za 4 meseca ove godine ima nas manje za 15.000. Puta tri, 45000 samo ove godine, ako tako produži. Malo li je? Za 10 godina pola miliona manje… Koji ste vi moroni režimski…

  4. Drastican pad broja stanovnika Srbije bi trebao da glasi naslov, ali mnogi vise nemaju fokus i ne udubljuju se u ono sto rade. 15.000 manje samo u 4 meseca je ozbiljan pad ako to znaci 45.000 na godisnjem nivou plus sto se jos preko 30.000 iseli iz Srbije to je bas za brigu za one koji mare….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.