Draža Petrović o vojnom roku: Treba nam zbog bildovanja mišića i ispraćaja

Ostavite komentar


  1. Cim cujem i vidim pojam “nacionalisticki rezimi”, odmah mi je jasno cija je kuhinja u pitanju. Za nepismene kao sto je Petrovic evo jos jednom: nacionalizam je ljubav prema svojoj naciji, a ne mrznja prema drugoj-to je sovinizam. Tako da oni koji nas etiketiraju(nazalost i domaci izvodjaci radova poput Petrovica & co), sebe zovu-zamislite-patriote!

  2. Najveća glupost od koje niko neće imati koristi jedino restorani zbog ispraćaj u vojsku. Okruženi smo NATO državama i neznam za koga se spremamo. Nato bi nas rasturio kao pijan banku. Umesto da uđemo u NATO i da osigurano državu mi ponovo pravimo iste gluposti kao devedesete. Izgleda nista nismo naučili.

  3. Kad vidim sve ovo što se protive vraćanju vojnog roka, prosto ne mogu da verujem koliko je slabića među nama…

  4. Petroviću, ne slažem se s Vama da se vojska vraća zbog „bildovanja mišića“ i ispraćaja!

  5. Ići će se u vojsku sa osmehom na usnama u inat drugosrbijancima, nego kakav je dogovor pao sa rvatima u Rovinju.

  6. Draza Petrovic je sacekao da mu Djilas i Brisel potvrde autorski test uvezen sa KiM preko pouzdanog kurira Kurtija.
    Kako vas nije sramota?
    Razumem da pisete za Danas, ali gram istarzivackog novinarstva ili bar pokusaj argumentovanog osporavanja odnosno osporavanja.

  7. Ko hoće neka ide u vojsku. Trebaće nam jake Vulinove jedinice dok se budemo branili od poverilaca koji će uskoro naplatiti enormna potraživanja, naše dugove za rafale, stadione, preskupe puteve i pruge, tendere, za partiju i bratiju.

  8. Ovde je FOLK lobi naterao državu na vojni rok. Izgleda da muzičari nemaju više tezgi za zabavu. Pa će to nadohnaditi na budućim ispraćajima. (koji valjda samo Srbi upražnjavaju) Rado Srbin ide u vojnike, dva ga tuku a trojica vuku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.