Druga obdukcija pokazala da je Flojd umro od gušenja usled pritiskanja vrata i leđa

Ostavite komentar


  1. 9 minuta kolenom na karotidu !
    To ih uče na pandurskoj akademiji ?

  2. Džordž Flojd, bivsi reper, osudjivani diler droge, preboleo koronu, ali i zbog epidemije ostao bez posla radnika obezbedjenja. Neposredno pre tragedije pokusao je u prodavnici da kupi nesto sa FALSIFIKOVANIH 20 DOLARA. Policija je samo intervenisala na prijavu prodavca, zbog tog prekrsaja za stavljanje u promet falsifikovanog novca. Ispostavice se previse robustno. I zato je Flojd izgubio zivot, dok na primer FED decenijama ubacuje u opticaj hiljade milijardi prakticno falsifikovanih dolara, jer nemaju pokrice u robi ni u zlatu, ali za njih nema tako jak policajac da ih zadavi zbog pljacke.
    Mozda su ovi crnacki protesti od demokrata usmereni protiv Trampa, i najveca prilika da se aktuelni predsednik SAD obracuna sa “FALSIFIKATORIMA NOVCA“ iz FED-a i ponovo vracanje zlatnog standarda, kao podloge. Bio bi to kraj ciscenja Amerike od svih drustvenih bolesti i devijacija, koje su ucinile da zaostaje na primer po zivotnom standardu za Eu.
    Svi neprijatelji Donalda Trampa, u SAD, svetu, pa i Srbiji nemaju zasto da se raduju, jer novi kurs americke drzave je cvrst i ne moze ga skrenuti cak i kad bi to teoretski bilo moguce da Trampa na sledecim izborima pobedi neko drugi. U Americi, iako se to ne govori u toku je KOPERATIVNA UPRAVA, mera koju je jos Ajzenhauer uveo na pocetku Hladnog rata, po kojoj kriznom situacijom upravlja VOJSKA i neki general sa 4 zvezdice, obicno iz Antiteroristickih snaga. Duboka drzava u toj koncepciji nema nikakve sanse da poremeti NOVI KURS AMERIKE. Tramp je samo simbol tog pravca i covek sa KARAKTEROM, kakvi nikada nisu bili Klinton, Bus, Obama i Bajden koji se kandiduje za predstojece izbore.
    Nije lako zaokrenuti prekookeanski brod zvani Amerika, ali je moguce. Obama je potpuno promasio u svojoj proceni. Ipak je Tramp veci kalibar od svojih prethodnika.
    P.s Samo bez cenzure

  3. U nekim zemljama EU,obicno , u slicnim slucajevim stranac izvrsi „samoubistvo“ u prisutstvu „nemocne“ policije i niko ne snimi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.