Druga višemesečna suspenzija FSS za trenera Dinama iz Vranja 1Foto: STARSPORT

Nakon još jednog incidenta koji je izazvao vređajući sudinicu na meču Prve lige Srbije u Kruševcu između Trajala i Dinama, trener Dragan Antić odlukom Disciplinske komisije FSS udaljen je iz fudbala na 18 meseci.

Antiću je ovo druga kazna udaljavanja iz rada u fudbalu, nakon što je prethodno 2017. godine kažnjen sa 15 meseci zabrane rada u fudbalu zbog incidenta na utakmici Super lige Srbije u Surdulici između Radnika i Dinama, kada je vređao sudije i funcionere kluba iz Surdulice.

Antić je kao čelnik Dinama iz Vranja kažnjavan i zbog nasilnog ponašanja prema igračima koje je šamarao, izjava u medijima protiv aktuelnog potpredsednika Vlade Srbije Novice Tončeva i njegove porodice.

Zbog sumnje u nameštanje utakmice, a po preporuci UEFA, srpska kuća fudbala kaznila je FK Dinamo iz Vranja sa dva miliona dinara, kada je funkciju trenera i predsednika kluba obavljao Antić.

Dragan Antić „Recko“ koji je član SNS, u više navrata pozivao se na to da „njega niko ne može da smeni“, zbog čega je vređao i pretio novinaru Danasa, a u nekoliko navrata organizovao je i proteste fudbalera i navijača protiv lokalne vlasti naprednjaka u Vranju smatrajući da „nema dovoljnu podršku za klub koji predvodi“.

Pored Antića u FK Dinamu članu PLS, sportski direktor je njegov sin Marko Antić, a među igračima je i drugi sin Miloš Antić, koji je u jednom periodu bio i kapiten ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari