Druga žrtva nesreće u Nišu ipak dečak, vozač uhapšen

Ostavite komentar


  1. Kako ostati ravnodušan na ovakvu vest, kad znamo koliko sud ceni život u Srbiji. A agencija za bezbednost saobraćaja i MUP, su umesto da se bave ovim problemom, pritisnuli sve vozače tehničkim pregledima.

    1. Bez tehnickih pregleda vozni park u Srbiji koji je i onako uzasan bi bio veoma opasan. Neispravnost vozila je veliki uzrocnik mnogih nesreca.

  2. Nije izvrsio tesko delo protiv bezbednosti, vec je izvrsio dvostruko ubistvo. Bahati vozaci Audija… kada ce prestati?

    1. Bahati vozač je razmaženo dete funkcionera zbog kog je slučaj izmenjen u ‘vozio 80’ sa ‘stalnom dozvolom’ a 3 devojke suvozači postale suvozač od 51 godine. Živimo u zemlji gde g plivaju a mi se davimo.

        1. Slažem se u potpunosti. Jel taj isti ako odsluzi kaznu ponovo će izaći na tu istu ulicu i i voziti bahato kao i onaj silovatelj koji je zbog svog dela dobio doživotnu jel se smatra da će ponoviti svoje zlodelo.

  3. U vecernjim satima taj deo bulevara lici na pistu za poletanje. O tome se ne pise i ne vodi racuna. Saucesce porodicama.

  4. Profeionalni vozac 44g.a sad u penziji zdrav i prav.Jedna poruka roditeljima.Ne kupujte deci auta od 2-3000 kubika jer oni nisu ni svesni sta je to

  5. I onda će se pojaviti tata Žeks i sinčić će šest meseci sa nanogicom kod kuće igrati igrice i jesti maminu gibanicu. Dva života, kolateralna šteta. Menjajmo ovakav Sirbistan.

  6. Kriv je otac koji je sinu, skromnog vozačkog iskustva, kupio tako snažan auto i da se bahato ponaša pred devojkama koje su bile u kolima. Dalji tok postupka se zna : veze u MUP-u, pritisnut tužilac i sudija, i spor koji će se otezati u nedogled i koji će završiti uslovnom kaznom. A dva mrtva će biti zaboravljena na kraju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.