Drugi udes istog voza

Ostavite komentar


  1. ajde nemojte i vi kao i RTS ,pricate o POSLEDICAMA a ne pitate se A STA SU AUTOMOBILI RADILI U VREME NAILASKA VOZA NA PRUZI …..voz udario u automobile ?

  2. Poštovana redakcijo, ovim putem vas molim da se svojim autoritetom zauzmete i da javnosti ukažete na slabu vidljivost pružnih prelaza na ovoj deonici na kojoj se juće desila ova velika tragedija, koja je odnela dva života. Naime, ovo je tako veliki problem, jer je u poslednje vreme taj potez oko Drine veoma posećen i atraktivan ljudima koji ne žive u Loznici i njenoj okolini, a lokalna samouprava i opštine Loznica i opžtine Mali Zvornik ne vide prioritet u razvoju turizma u bezbednosti svih ućesnika u saobraćaju.
    Suština je da ukoliko niste iz tog kraja i ne krećete se tom deonicom puta pored Drine, od Malog Zvornika do Loznice, na kojoj deonici postoji nekoliko pružnih prelaza, vi nemate dovoljno iskustva da u vožnji dobro obratite pažnju , kako bi na bezbedan naćin prešli te pružne prelaze.Hvala i srdaćan pozdrav.

  3. Nemojte ljudi, vi ste ozbiljan portal !!! Voz ide po šinama, niti može da skrene, niti da zakoči u mestu, niti da u Srbiji ide brže od 50km/h… Kakva „obezbeđenost prelaza signalizacijom“ u 21. veku !?! Gde je RAMPA ??? Čekamo da ponovo naiđe pun autobus?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.