Društvene mreže bruje o datumu Đokovićevog PCR testa, još se niko ne oglašava

Šta su otkrila poslednja dokumenta o slučaju najboljeg tenisera sveta

Ostavite komentar


  1. ako se testirao 16 rezultat je dobio najmanje 17. uvece decembra. ja sam se testirala i cekala 3 dana pre nego sam dobila na portalu min zdravlja. kakvi zlobnici.

  2. On ima PR team????? Sta oni rade sve ove godine? Posto je veliki Vucicev prijatelj zasto mu se ne daju lazni papiri da je primio Fizer I zavrsi ova golgota. Bar u Srbiji moze dobiti takvu potvrdu. 🙂

  3. I šta sada nije jasno. Nejasno je samo slepim i neobjektivnim obožavaocima lika i dela imenovanog tenisera, koji nije čak ni poreski obveznik svoje zemlje. Nadam se da ću i ja imati sličan tretman od strane srpskih vlasti ako u letim u sličan problem kao i dotični. Napominjem da redovno plaćam porez i nemam nikakvih dugovanja.

  4. Cudno je da niko nije objavio vest da je Novak 16 décembra dobio rezultat da je pozitivan?Ako je taj rezultat dostavio naknadno a da ga nije imao pri sebi kada je dosao znaci da je datum falsifikovan.

  5. Ali, zasto mu nisu dali potvrdu da je vakcinisan, naravno, laznu, kao sto je sve lazno kad je Novak Djokovic u pitanju?

  6. Ne bi cudilo i da je pozitivan bio na dodeli nagrada, kada je u junu 2020. pravio teniski turnir u Bg i tada doneo koronu,kada su i on i njegova veganka bili pozitivni.
    A u najmanju ruku, izdat mu je lazni PCR nalaz.
    A o porezu, sta bismo pricali….
    To je taj VELIKI SRBIN

  7. Da li ste pročitali one aplikacije i izjave? Brkaju se datumi, jedan advokat potpisuje datum 06. Jan ‘21, a onda piše da Djoković mora do kraja Decembra 2022. da da izjavu, i na još nekoliko mesta piše Decembar 2022.??? Koji bi to advokat napravio ovakve greške? O čemu se ovde radi?

  8. Gospodo, ja sam Srbin, jer živim u Srbiji sa par stotina evra, plaćam porez i na tu mizeriju od plate, odgajam troje dece, uredno plaćam rate kredita i radim kao konj….i supruga i ja smo visokog državnog obrazovanja…
    Nemam nikakve privilegije, tipa besplatnog ili povlašćenog poslovnog prostora, mogućnosti izgradnje bilo čega bez dozvole i slično!

  9. Dogovorili smo se da bude 16. 12. Nije problem, pisemo sta treba. Pozitivni ili negativni

  10. Za sve vas koji tako brzo reagujete i pljujete po Novaku – sačekajte sudsku odluku pa onda bar to radite sa činjenicama koje je sud ustanovio kao nepobitne. Ovako može da vam se desi kad pogledate u ogledalo vidite sve ono što trenutno pripisujete Novaku.

  11. Koliko se secam mediji su javili da je Novak dobio covid I tokom turnira u Hrvatskoj 2020, kada su se zarazili I Dimitrov I Borna Coric tako da ova navodna zaraza nije prva vec druga.Meni sve ovi lici ba njegova piznata muvanja sa zdravsrvenim problemima po cemu je najpoznatiji u teniskom svetu

  12. Koliko jada i čemera, zlobe i zavisti u ovim komentarima. Ukoliko ovo nisu lažna imena, jadan smo mi narod

  13. Uh,kol’ko Engleza komentarise naseg sampiona.Oprastamo,kad nemaju svog.A ovako zluradi,nece ga ni imati.

  14. Da li je svima nama jasno da u svoj ovoj frtutmi , Nadal dobija marginalce i lagano usetava u finale gde ga takodJe ceka jos jedan teniski marginalac. Mi nemamo ni jednu informaciju sta su odigrali Medvedev, Zverev, Rubljov, Cicipas i Benetini. Halo narode ?!

  15. Problematican je i 25. decembar kad je po gradu igrao tenis, bio u kontaktu s drugim ljudima i fotografisao se. Postoje fotografije i video snimci tog dogadjaja.

  16. U medjuvremenu dok svi mi i odredjeni deo svetske javnosti bivamo zagledani u Djokovicevu golgotu, Rafael Nadal dobija za redom jednog po jednog teniskog marginalca i dospeo je do finala gde ga takodje ocekuje jedan nepoznati teniser. Mi nemamo ni jednu jedinu sportsku vest sta su i kao odigrali Medvedev, Zverev, Cicipas, Beretini itd. Ali ni jednu jedinu vest. Da li je to jasno sportskoj i inoj javnosti u Srbiji jasno i da li se prozire o cemu se na ovom turniru uopste radi ?

  17. Nole, ima jedna mudrost:
    Svaki čovek treba da ima kod sebe crnu i belu kutijicu.
    Kada ti ide loše, otvoriš crnu, a kada ide dobro otvoriš belu.
    Znaš šta je pisalo u obe?
    Pisalo je : PROCI CE !
    Podrška za Noleta, jedan jedini!!

  18. Nije on prvi reket Sveta,nego prvi muljator Sveta.
    Sve je jasno,ima falsifikat,e sad koji,onaj iz juna 2020 ili ovaj sad…

  19. Zasto nisu izdali Novaku lazno uverenje o vakcinaciji? Prvo – Djokovic je antivakser i strogo se drzi te gluposti. Drugo – potvrda mora da ima i serijski broj primljene vakcine, unos u zdravstveni karton i jos niz falsifikata koji nisu samo na drzavnom nivou. Teze je muljati sa vakcinom nego sa kovidom.

    Ako se pokaze da je ovo falsifikat – bojim se da ce nam svima iz Srbije ograniciti kretanje zbog jednog jedinog tenisera koji ce se vratiti svojim milionima u svoju vilu vec za koji dan.

  20. Testirala sam se na Torlaku 3 puta. Rezultat se dobija ISTOG dana, za par sati.
    A i on nije naveo datum otprilike

  21. Ako je i tačno to sigurno nisu znali onog trenutka kada su ga zadržali. Na sudu je da presudi.

  22. Koja je referentna ustanova 16.decembra 2021.god. utvrdila i izdala nalaz o pozitivnom rezutatu na kovid 19?

  23. Novak je vanserijski sportista….ovo sto radi njegov PR ti je strasno…ako nastave ovako Novaka vise na terenu videti necemo…Dr iz crvene zone

  24. Objava pozitivnog testa iz sredine decembra mogla bi da zakomplikuje situaciju umesto da je popravi – mogla bi…

    Na Euro News u Evropi objavljena je ova vest, a istovremeno i da je Nole u vreme kad je navodno imao koronu, stalno bio prisutan u javnosti na raznim manifestacijama.

    To je bar isto toliko za razmisljanje koliko i Australijska odluka o ponistenju vize,

  25. Ljudi bre, pada li nekome na pamet da se na rezultat testa čeka 24 sata, ako ne i 48 (u domovima zdravlja) ? Da li ste radili test osim kada vam je bio potreban za neposredno putovanje (na Torlaku), kada se dobija za 8 do 10 sati ? On nije imao razloga da radi taj test 16. decembra!

  26. Testiraš se zbog kontakta sa pozitivnom osobom, zbog simptoma ili putovanja. U svakom slučaju dok čekaš rezultate valjda bi trebalo da smanjiš kontakte a ne da budeš u što većim gužvama. Al takve su preporuke u Srbiji.

  27. Opet simptomi viza novembra a medicinsko izuzeće nema opravdanje do navodnog dobijanja pozitivnog PCR… kažem navodnog jer se niko nirmalan ne ponaša tako što se šeta pozitivan imao simtome ili ne. Nole jesi veliki sportista budi sportsmen

  28. Jadna smo država kad umesto o narodnim kuhinjama za gladne i o radnicima u pelenama koji rade za 300 eura polemišemo o milijarderu iz Monte Karla .

  29. A nije vam palo na pamet da je Rio Tinto upravo iz australije. Pocelo je medjusobno namestanje. Da pokazu koliko cene nase velicine.

  30. Nadal je objavio 20.12.da je pozitivan. 30.12.već se slikao u Melburnu. Minimum tri dana pre su ga pustili u zemlju. Toliko o fer tretmanu korekrnosti.

  31. Kada ste već tolike patriote, zašto ne postavite pitanje datuma Nadalovog PCR testa? Bio pozitiva 20. Decembra i ušao u Australiu i igra?

  32. Jasno k’o dan, Nole je falsifikator i to GOAT. U svemu tome ucestvuje i drzava Srbija preko instituta Batut.

  33. kakav ste vi tisak? Nikakav ako su vam drustvene mreze relevantni izvor.Strasno.Pokušavate kakti biti neutralni a nemozete sakriti netrpeljivost prema vlastitoj drzavi, princeze se uspiješnih , odricete se teritorija vlastite države KiM.Pa vi ste katastrofa.Sramute se.

  34. Posle objave košarkaša sa kojim se slikao, Nole je uradio test.Svi koji su testirani znaju da rezultate testa mogu pogledati sledeći dan oko 17 časova.Dakle,niko ne obaveštava da je nalaz gotov,nego ukucaš br.zdr.knjižice sledeći dan oko 17 h i vidiš da li imaš koronu ili ne.Njemu je rezlultat bio gotov isti dan ,ali on verovatno 16.nije proveravao,nego je sačekao 17. popodne i saznao da je pozitivan.Pošto verovatno nije imao nikakve simptome,a zna kakvi su,jer je već jednom preležao koronu,otišao je na dodelu pehara mladim teniserima.Popodne je saznao da ima koronu i nije se nigde pojavljivao dok nije uradio novi test 22.12.Kada je saznao da je negativan posle dva tri dana igrao je sa decom tenis ispred zgrade , otišao u Španiju da se sprema ako mu dozvole da igra i to je sva priča.
    On nije čovek koji se igra sa zdravljem drugih ljudi.
    Navijajmo da osvoji AO i postane najboljiu istoriji.
    Srećno Nole!!!

  35. Sad mi je jasan ovaj nagli skok zaraženih Novak se zaražen šetao Beogradom….da me ne proglasite antivakserom tri puta sam vakcinisana….što se njega tiče i vakcine to je njegova privatna stvar a organizatori sportskih događaja neka uvedu pravilo da nevakcinisani sportisti ne učestvuju i problem rešen uvedu medicinsko izuzeće i šta očekuju doneće im potvrdu da ima trombozu?

  36. Veliki sam Srbin i Novak je svakako veliki sportista, ali :
    1) PCR test je uradio 16.12.’21. god. u 13:15 ;
    2) Datum i vrijeme izdavanja rezultata Instituta za javno zdravlje Srbije je 16.12.’21. god. u 20:19.
    Tu se sva priča završava.
    Dakle, 16.12.’21. god. u 20:19 je izdat rezultat da je NOVAK DjOKOVIĆ POZITIVAN.
    Radi se o Novaku Djokoviću. Mislite da ga odmah ne bi obavjestili čim je izdat rezultat (njega ili kako on kaže „njegov tim“)?
    Zar nije praksa da se rezultat odmah nakon izdavanja pošalje na mail? Zar trenutak izdavanja i nije upravo to?
    Ovdje je svakom sve jasno, ali radi se o Novaku, pa je valda to ok. A nije ok. I ne smije da bude. Ne smije se nikada ništa falsifikovati. Čak ni u cilju da naš Srbin postane najbolji teniser svih vremena u Australiji.
    Takodje i sam naziv ustanove koja je uzela bris po meni dovoljno govori.

  37. Zasto nam ne kazu od kojih lekova i vitamina se tako brzo mozes oporaviti posle infekcije?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.