Društvo sudija poziva nadležne sudske organe da počnu da obavljaju svoje ustavne dužnosti

Ostavite komentar


  1. Nas prvorodjeni verovatno nema nameru da se mesa u rad sudstva,ali, sve sto radi je iz bolesnog ega da pokaze sudijama da je iznad njih. Jos ga ni jedan suski organ nije suocio sa njegovim postupcima te On uziva u „moci“ koju zamislja da ima. To je problem. Jedino je izlaciv ako ga neki sudija suoci sa njegovom bolesnom sujetom.

  2. Ili radiš svoj posao ili ne radiš. Nema tu mnogo filozofije. Ko se boji da sudi po pravdi, ko se plaši da izgubi radno mesto i ko ne ceni svoj poziv time što će da podilazi vlasti i pravi kompromise sa zlom, bolje mu je neka traži drugo zanimanje koje će obavljati kako valja i sačuvati svoju čast. Vučić je došao i otići će, a sudiji treba živeti čitav život sa okaljanim obrazom i sopstvenim kukavičlukom. Političari nemaju ni obraza, ni dostojanstva, ali sudija je nešto sasvim drugo.

  3. Tužilaštvo i sudstvo nisu jedini odgovorni za kriminal u Srbiji, ali su svakako svojim (ne)činjenjem značajno doprinali da izgube poberenje građana Pa uzmeite samo u obzir činjenicu koliko traju sudski procesi, koliko je i kod kojih optuženih je nastala zastarelost i,,,,,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.