Država falsifikovala podatke o divljoj gradnji na Košutnjaku

Skoro mesec i po dana republički Zavod za sport "predstavljao" odbijenicu kao dozvolu za izgradnju veštačke alpinističke stene u omiljenom izletištu Beograđana

Ostavite komentar


    1. Treba ih hapsiti i pre odlaska sa vlasti, u skladu sa pojedinačnom-ličnom krivičnom odgovornošću prema važećim zakonima Republike Srbije

    2. nisu oni pali ni za mnogo vece stvari, a kamoli za ovo. a zasto je to tako, svi znamo-sve je korumpirano i moze im se. meni je jasno da ovi nece izborima biti smenjeni, nego na mnogo bolniji nacin..e to kad se desi, pa uhapse sve korumpirane iz sudske vlasti i dovesti neokaljanje i onda im suditi, ali i ne samo njima, nego svima od 90-tih do danas uz obaveznu lustraciju.

  1. Pitam se da li će pojedinima trebati vozačke dozvole, zdravstvene knjižice….

  2. I? Zar nekoga ovo još čudi u naprednoj Srbiji?
    Ajmo sad sendvičari, 3-2-1, počni: „samo neka se gradi, neka ljudi imaju posla“, „Đilas ništa nije gradio, samo je krao“, „narod je zahvalan Vučiću“, bla, bla, bla, truć, truć, truć.

    1. ako mislis da ima razlike izmedju Djilasa I Vucica teski si moron ,ista su to ….

      1. Mile, na tvoj zivot danas ko vise utice – Djilas ili Vucic? Misli o tome…

    2. Realna vrednost veštačke stene tih dimenzija je 120.000 do maksimalno 150.000€. Oni su došli do 1,2 miliona, pa vi sada procenite koliko se krade i zašto lekari, prosvetni radnici i ostali nemaju veće plate. Tu ne mogu da se ugrade, osim ako ne zapošljavaju ljude preko fantomskih agencija.

  3. Pa da, mi smo veverice pa cemo da poverujemo u ovakve vesti? Da li ste svesni da sve dok pisete ovakve gluposti, Vucicu skace rejting i bice na izborima 99,9% za njega. Narodu je vise muka od vaseg prepucavanja, a hvala Bogu imamo sve sto nam treba i zasto bi smo vlast menjali? Da bi vi dosli a oni ostisli? Imamo para dovoljno da kupimo neku vrstu srece, kupimo dobar mobilni, extra komp, mrezne igre su tu, letovanja i zimovanja, klopa… Sta nam vise treba, alo??? Da mi neko prosipa kako je neko diktator? Pa neka bude, extra se zivi….

    1. Ekstra se zivi samo ako si SNS-ov crnokosuljas. Ako nisi gladuj. E lako je tebi kada casti nemas. Nista ti ne smeta dok je u se, na se, I poda se. Prava naprednjacka stetocina.

    2. Gospodo, unapred vas molim da se ne rugate drugu jirgenu vucic klinsmanu, zapatio je siroma bunike u senvicu i trenutno je na reanimaciji na urgentnom! Za to vreme, NARAVNO da su falsifikovali! Oni SVE falsifikuju, od istorije preko diploma do samih sebe! Legnu kao radikali probude se kao zutoplavi naprednjaci!

    3. Lako je za vas botove. Vi lepo živite i ne smeta vam što ste pored pinkova, deformera i batinaša najveće zlo u Srbiji. Ali da bi to shvatili trebao bi vam barem za 30% veći IQ.

    4. Osnovna razlika između BOT-a i kokoške je što bot ima jednu vijugu više pa ne vrši nuždu po dvorištu (samo na netu).

  4. Vucic ocigledno zeli da dobije glasove penjaca u Srbiji. Evo nas dvadeset cemo da razmotrimo 🙂
    Naravno da mi je zao da se sece drvece i da je skandal da se gradi bez dozvole, ali stanite malo u opravdanom gnevu. Penjanje je fenomenalna stvar i penjaci u Srbiji inace nemaju gde da se penju. Uslovi su ocajni. Ako dobijemo normalnu dvoranu, to ce biti velika stvar.
    Mi imamo jednu takmicarku u samom svetskom vrhu, Stasu Gejo, koja naravno trenira u Sloveniji i Nemackoj. Pravo je cudo da je uspela. Slovenci su, pored Japanaca, najjaci tim na svetu. I mi bismo mogli da imamo fenomenalne penjace takmicare kad bi se samo malo taj sport popularizovao. Inace penjanje ide na olimpijadu i postaje mejnstrim.
    I za opstu populaciju to je super, jer je penjanje jedan od najzdravijih i najinteresantijih sportova, u neku ruku i nije sport nego cela filozofija.

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 7

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.