Država izabrala nedovoljno pouzdane testove

Promenjena metodologija utvrđivanja korona virusa

Ostavite komentar


  1. Ceci je i pored negativnog testa na antitela iz neobjasnjivih razloga uradjen i PCR test… ono kad znas prave ljude. Ostatak plebsa može da dobije test tek ako umire.

  2. Prvo korupcija, pa mito, pa nestručnost, pa oportunizam, pa nepotizam, pa politička podobnost, pa manipulacija, pa kontraverze, pa demanti, i tako u krug. To je slika našeg zdravstvenog „sistema“!

  3. Od kada se prinenjuje samo serološki test? ako postoje vece sanse da ovaj test bude negativan i kod zarazenih osoba, onda ce broj obolelih prividno da padne, jer ce se neki „provuci“ s negativnim testom…

  4. Ovo je kao, svojevremeno, muljanje sa aflatoksinom. Mijenjanjem kriterijuma želi da se dođe dođe do željenih rezultata, kako bi se epidemiološka situacija prikazala boljom nego što zapravo jeste. Izbori se moraju održati po svaku cijenu.

  5. Ne samo testove već i respiratore bez atesta ispravnisti,maske koje nisuvepidemiološke već za prašinu.

  6. Zasto se stvara konfuzija za građane to ni sami doktori ne znaju.

  7. Sinoc su usvetu igrani fudbalski mecevi naravno bez navijaca…i Nemacka i Austrija i Poljska i Porugal i Danska ali i ostale zemlje koje su dosta nerazvijene ali neko pametan razmislja!Nas derbi je odigran bez ikakvih problema pred 25000 ljudi i danas nam se ceo svet smeje…i krsti!Kakvu mi to poruku o sebi saljemo,uveli smo najrigoroznije mere kada i najugrozenije zemlje nisu a danas se rizikuje samo zbog propalog derbija i dva mrtva kluba i horde huligana da se mi Srbi pokazemo kao hrabar nebeski narod!Toliko o nasem rukovodstvu i o kriznom stabu koji pokazuju koliko su smesni i jadni jer pojma nemaju ni sta tade ni gde teraju!Bitno je da su svakoga dana na svskoj televiziji i lupetaju sta im padne nspamet!Bravo Vucicu..doktor si zi najveci,ovo ostalo je boranija!

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.