Država ne reaguje na nelogičnosti u studiranju Nebojše Stefanovića

Da li će ministar prosvete naložiti inspekciji da ispita da li je Megatrend International Expert Consortium Limited imao validnu dozvolu za rad

Ostavite komentar


  1. Naravno da ne reaguje kada je „zarobljena“od strane vladajucih koji stite svoje kadrove i pogodnosti koje im je ovaj „univerzitet“ pruzao. zato je verovatno i sugerisano Mici Jovanovicu da „pali“ kako kaze njegov slogan. Ovde pomaze samo pritisak javnosti uz upoznavanje nadlesnih u EU kako izgleda ovaj univerzitet, kao i kadrovi koje je „iznedrio“.

  2. Što se silne tiče, ja tu ništa ne bi dodavao. Ali šta raditi sa po mojoj proceni bar 50 000 fakultetskih diploma u Srbiji?

  3. Megatrend je radio za vreme zutih. Tako da bi trrbalo prvo zutace proveriti. sta ste se nakacili na ministra.

  4. Cove radi svoj posao perfektno pa i ne vidimo razloge da bi nekog sad osporavali.

  5. Nije mi jasno zašto toliko se interesuju neki kako, kada i šta je završio od srednje i visoke škole gospodin Stefanović? Nešto nije u redu, podsetimo se da i Miloš Obrenović bio nepismen, pa je oslobodio Srbiju od turskog ropstva i bio jedan od boljih vladara u istoriji Srbije. To može da se ponovi i kod nazovi doktora Stefanovića. Miloš uvek je bio naoružan, a nazovi doktor još i ne zna gde je i šta se radi u Krušiku. Pustite čoveka, radi pametno?

  6. Vrana vrani oči nevadi.
    Sta ocekujete da jedan ministar prosvete pokrene to pitanje?
    Pa on je postao ministar zato što je prikrivao marifetluka sina Vucica. On nesmeju ni da prdne bez odobrenja Vucica a kamoli da pokrene postupak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.