Država pokazala da je iznad pojedinaca

Nacionalni savet za visoko obrazovanje o situaciji na Univerzitetu u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Iste ove nezakonitosti se dešavaju i na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studuja u Novom Sadu. Svi ćute, jer je direktorica zaposlila ćerku pokrajinskog sekretara za nauku.

  2. Kada Arsenijevic procita izjavu svog velikog prijatelja Jeremica dobice slom zivaca.

    1. A nekad je bilo Bancula, Boda i Nesica, a sve pod krilom prvo sestre Slavice Djukanovic Dejanovic, a posle se islo kod Dragice i Tome na kupus i „tomovacu“. Zavadilomse drustvo oko para. Cela carsija zna da su isti, i da se normalni sklanjaju i od jednih i drugih. Bili smo svedoci porodicnog obracuna u kome je bilo mnogo koleteralnih zrtava. Propast.

  3. Uskoro ce se javnost uveriti da ce se na univerzitetu u Kragujevcu nastaviti po starom. Tamo gde penzioner Jeremic kolo vidi, a sasluzuje mu Filipovic, zvani Fica, tu nema nicega drugog osim politicarenja, namestanja, kobajagi nauke, privatitacije i spletkarenja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.