Država prodaje svoje nepokretnosti

Ostavite komentar


  1. Kakva zemlja pa ovo je prosto nemoguće, a čak i stric Novaka Đokovića na spisku. Prosto je sve ostalo isto i samo njega nema, jer je taj sistem "duševne bolnice", opstao za vreme svih Vlada posle 2000-te i samo su se glavešine menjale, a pljačka i kriminal ostajali sa sve službama na čelu. Ovo ovde treba sve rasformirati i nanovo graditi, jer nema ovde reformisanja bez toga. I to stranac da se postavi za namesnika ili protektora…

  2. Koje to svoje ? Nasledili od predaka? Znaci eto kumu vile na Dedinju. Nejasno je odakle im tolika kolicina agresivne bahatosti.

  3. Koliko su neozbiljni ovi iz DJB pokazuje da su imenovali nekog fudbalera, a u pitanju je druga osoba, nisu to vile, stanovi u lepsim zgradama, to je realna cena, valjda oni koji vec stanuju tu imaju pravo preceg otkupa, mogili su i da se dogovore sa stanarima. Ni u Amsterdamu nisu cene vece za tu kategoriju stanova.
    Lovci na zaradu u svetu trgovinom nekretninama, saznali bi vrlo brzo, naravno, u potrazi za zaradom.
    Jedna civilizovana organizacija kao sto DJB hoce sebe da prestavi, mora da izadje sa argumentima, oni vode kafansku politiku, ni pevanje nije njima stano.
    Zato se treba nadati da Sasa Jankovic pobedi na izborima, da gradjanski front izraste u politicku stranku, neki novi klinci su neophodni Srbiji. Ove opozicijone djilkose sto pre treba poslati u istoriju, sa kumovima, rodjacima, prijateljima. Evo, mladi Srbije su pobedili na debati u Holandiji, pored ovih djilkosa nemaju oni sanse da ucestvuju u politickom zivotu Srbije.

  4. @Nole Perović: Pa zato što imamo strance za "namesnike ili protektore", zato nam se ovo i dešava. Kad dođe prava vlast koja voli ovu zemlju i ovaj narod, možemo preko noći da promenimo ovo ludilo. Potencijala imamo neograničeno, samo nas stalno ubeđuju kako smo glupi, lenji, nesposobni i da nam treba neki stranac da upravlja. Treba samo prava elita da se organizuje i da počne da radi i opravda svoj status.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.