Državna sekretarka Ministarstva zdravlja: Bebe koje su preminule od velikog kašlja dodatno su bile zaražene i drugim virusima

Ostavite komentar


  1. Dokle više relativizacija svega u ovoj državi?!? Neka neko gospoji kaže da su ugašena četiri mala života!!!

  2. Kako daleko ljude moze odvesti poltronstvo? Ovakav nedostatak ikakvog MORALA, zbilja je zastrasujuc.

  3. Sram je bilo. Eto u Kucevu 50% skolske dece ne mesec nego tri meseca kaslju kao i moje dete.Lekar u domu zdravlja prepise antibijotik i napise opravdanje za samo tri dana iako ima temperaturu. Kasalj se nastavlja.Ponovo kod lekara,ali drugog.Ovaj kaze-nema nista na plucima.Pitam trebaju li laboratorijske analize ili bris.Ma nema potrebe kaze to je samo neki virus. Posle dva i po meseca trazim uput kod pulmologa.Dobijem. Deciji pulmolog u Pozarevcu kaze nije to nista i pita nije li mozda alergican na nesto. Kazem nije, neznam. Pulmolog ipak bez ispitivanja prepise kortikosteroide i antialergene. Kaze za svaki slucaj. Hvala lepo,dovidjenja,dogite na kontrolu za mesec dana. Toliko o tome da ljudi kaslju i ne javljaju se lekaru. I tako je u celom Branicevskom okrugu. Nije to nista??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.