Državni sekretar istovremeno i notar

* Obavljanje druge funkcije paralelno sa funkcijom javnog beležnika je prema Zakonu o javnom beležništvu razlog za razrešenje
Srbislav Cvejić imenovan u Ministarstvo rada iako je i dalje na poziciji javnog beležnika

Ostavite komentar


  1. Pa valjda je Agencija za licenciranje beleznika, kad vec postoji i kasira novac, upoznata i nadlezna da mu oduzme beleznistvo kad se on vec sam ne seca da vrati? A i taj Cvejic je jaci, sigurno kadar SNS, kad se pravi nevest i cuti a zna!

  2. Gospodin se u izvršnoj vlasti nalazi od 2004. godine kada je bio pomoćnik, čini mi se, ministra pravde Stojkovića a nakon toga jedno vreme i direktor geodetskog zavoda. Inače, njegova je najveća notarska kancelarija u gradu.

  3. Kad se u drzavi izgubi moral.Kad obraz nista ne znaci.To je idealno vreme za ovakve i slicne ljude,ljude bez karaktera,beskicmenjake.Covek hoce da sacuva fotelju i za to ne postoji cena.

  4. A kome idu pare od notarijata?
    Toj pomoćnici Jeleni ili ovom kockoglavom?
    Jooj, Klintone!

  5. To možda objašnjava navodno smanjenje nezaposlenosti za 50%, jer kako kažu "papir sve trpi", a pogotovo toalet papir!

  6. Ovo je kriminal najgore vrste, i to od strane države. Ne može njega na mestu notara da menja njegova pomoćnica. Šta radi ovaj Vučić, skandal.

  7. O la, la, la! Nije to ništa! Mogao bi on još! Takvi su naši naprednjaci. Kao Vučić, i oni žele da rade bolje, jače više!

  8. Da je samo to, ni po muke. Ne zaboravite da srpski notari i nisu to zasta se predstavljaju. Oni su velika podvala vlasti kojom se samo nazivom imitiraju pravi notari kakvi postoje u uredjenim drzavama. To je smislila vlast da moze da prica u Briselu kako radi na reformama jer eto, sad i u Srbiji su uveli notare. Jedino sto im je zajednicko evropskim notarima jesu tarife. Ali ih oni evropski bar odrade.

  9. Kako vam svima nije jasno da čovek ne može da živi od jedne male, državne plate, pa mora da dodatno radi!

  10. Velika je razlika izmedju njega i nekog Toncheva i slicnih koji su tu zbog cistog nepotizma i kriminala. Overavao sma kod njih vise puta dokumenta, Srbislav je znalac prava, tako da nije greda kad covek koji nosi veliko znanje, cak i ako je preko shtele dobio posao, radi taj posao, posto ga dobro radi.

  11. Nije šija nego vrat. Pored toga on je i predsednik Javnobeležničke komore tj. 3 u 1. Extra…

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.