DS: Građani više ne veruju ni u slučajnost požara

Ostavite komentar


  1. Lustracija se mora sprovesti za unazad 30 godina uvezi kradje drzavne imovine od strane svih garnitura politikanata i ratnih profitera.Od sadasnje vlasti ocekujemo prvo ostavke.

  2. Cini mi se da je Depo izgoreo zbog kvara na instalacijama,koje pre toga dugo nisu kontrolosane ili sta vec… mislim da malo preteruje

  3. DS je imao priliku da pokaže kako vodi državu. Sve što su mogli, uništili su zbog sopstvene koristi, ne misleći tada na narod, tako da ne treba ni sad da brinu za nas, ova vlast sasvim dovoljno brine o svim svojim građanima.

  4. DS-u nije prvi put da govori u ime građana, odnosno da svoje mišljenje prestavlja kao tobožnji stav građana. Kada se uzme u obzir podrška koju imaju, malo je reći da su smešni!

  5. Da li je slucajnost ili ne utvrdice nadlezni organi, vatrogasci su na terenu i zaista se trude veoma da stoporaju pozar.

  6. Hajde sada da sumnjamo u sve. Na kraju krajeva bolje nova zgrada nego sklepana radnja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.