DS: Kičma i stožer opozicije 

Ostavite komentar


  1. . Demokratska stranka je nekad bila stožer demokratije a sada samo bleda slika. Ono što je nestalo teško je oživeti a to je na prvom mestu vera gradjana u njih. Toga više nema.

  2. Priča Šutanovca je knjiški napamet naučeno kako treba pričati u kampanji. On bi možda mogao da zaposli nekog svog rodjaka kao što je i radio i to je sve što bi uradio za Srbiju.

  3. "…shodno odluci Glavnog odbora stranke iz prošlog saziva, saradnja sa Srpskom naprednom strankom onemogućena i tako će biti i u budućnosti, pa će svi gradski i opštinski odbori tu odluku morati poštovati do kraja". Jel to važi i za Suboticu?

  4. O kakvoj to kicmi Dragan Sutanovac govori, pa realno opozicija nikada nije bila slabija nego sto je to slucaj danas.

  5. Vasa "politika"?! Kako moze bilo sta da se menja u stranci u kojoj su isti ljudi koji su je i doveli do propadanja?!

  6. DS je bio stožer režima od 2000-te do 2012-te i doveo nas do pred sam bankrot države. Čak su pred same izbore lažirali zaduženje države da ne bi narod shvatio da smo došli do bankrota.I čega sada vi da budete dalje predvodnik?

  7. Uz svo postovanje za ostatak opozicije,trenutno jedino DJB, lici I dela kao ista.
    Stav Sutanovca da "postuje institucije I ne priziva ulicu" je jalova I neproduktivna. U uslovima kad je vlast potpuno uzurpirala institucije I medije,, " Ulica" ( ovde mislim na mirne gradjanske proteste) je jedini nacin da javnost sazna I iskaze nezadovoljsto sadasnjim stanjem

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.