Dubravka Stojanović: Vučić za vreme pandemije pokazao kako izgleda njegova idealna država

Ostavite komentar


  1. Sve sto je rekla – potpuno je tacno?
    A na nama je da se sto pre, koristeci sva sredstva, oslobodimo bolesnog tiranina i njegove organizovane kriminalne grupe!

    1. Nista nije tacno ovde u holandiji ima preko 3700 mrtvi a kolko u srbiji

    2. Pandemija virusa Covid-19, ma kako izazvan ili stvoren, prirodan ili veštački ne ide u prilog niti jednoj vlasti (Vladi) u svetu.
      Ako ne preduzme odgovarajućevmere – onda je nesposobna, a ako pak preduzme mere – onda je diktatorska.
      Našem narodu niko i nikada neće ugoditi…
      Kada ovu vlast budu branili gospoda iz Zagreba i gospoda iz sektora NVO (šta god to značilo, samo je pitanje čija/koja vkada ih plaća), ja ću prvi napadati našu vladu…
      Toliko o demokratiji.

  2. Poštovana g. Dubravka, šta nam je činiti u ovakvoj situaciji? Vaša analiza je tačna, ali šta dalje?

  3. U poslednjih mesec-dva dana, izredjaše se sve „ultrademokrate“ u Srbiji, da daju svoje mišljenje o tome kako je Aleksandar Vučić iskoristio korona virus ne bi li stvorio državu prema svom sopstvenom ukusu?! Pitao sam se, a gde je Dubravka Stojanović? Gde je ta „mlogopametna“ istoričarka, koja godinama pokušava da nam napiše „najnoviju“ srpsku istoriju i oslobodi nas „mitomanije i gusala“?! Kad ono medjutim?! Pojavi se i ona, tačno na vreme, da preko zagrebačkog portala „Lupiga“, demaskira Vučićeve prljave namere koji, uz pomoć vladajuće oligarhije, pod parolom brige za ljude, posebno za one starije, uvodi diktaturu?! Šta je sledeće? Da piše sudu u STrazburu ili upozori SAD i Evropski parlament na opasnost od Vučićevog pohoda na Evropu i svet, koji bi osvojio uz pomoć Kine i Rusije.?! Medjutim, slažem se sa njenim stavom da je negovanje mržnje u bilo kom smislu, pa i prema drugim narodima bolest ali, mislim da je najteža i neizlečiva bolest kada neko, kao profesorka Stojanović, mrzi sopstveni narod i svojim stavovima, zasnovanim na imrpovizacijama, ličnim osećanjima i kompleksima niže vrednosti, naruži i umanji prošlost svoga naroda.

    1. Gospodin očigledno pripada onoj grupaciji srpske populacije koji nacionalnu istoriju čitaju žmureći na jedno oko. To radlkalsko “ srbovanje“ je dovelo ovaj narod do prosjačkog štapa. Ono što me zadivljuje kod ovih ljudi je neumorno istrajavanje na produbljivanju srpskog sunovrata. Dubok naklon prof. Dubravki Stojanović.

  4. Da Srbi su videli DIKTATURU u najgorem obliku i DEMOKRATIJU u Americi, Spaniji, Italiji, Engleskoj, Engleskoj… i sta mislite za koga ce da glasaju ?

    1. Za demokratiju, poštovani za demokratiju, bez obzira na vaše insinuacije, ako me razumete.

    2. Da li bi vam odgovarala i diktatura Zorana Djindjica? Ili Tita po drugi put medju Srbima?

  5. Da, Vučić je sve samo ne sjajan, ali nam se na glavu popeo i ovaj klijentelistički NVO sektor koji gleda samo da sačuva svoje unosne aktivnosti.Vlast loša, alternativa nikakva na našu veliku žalost.

  6. Gospodjo Dubravka
    Da ste se Zarazili Virusom
    Imali bi Drugacije mišljenje o svemu
    Nekako vas je ovaj sistem mera sacuvao
    Pa sad ste se raspicali

  7. Gospodo sramota je sto objavljujete samo one komentare koji vam odgovaraju. A ove druge, birate. Ali sta ocekivati od vas? Vi ste srpska sramota

    1. Da… Svi Koji kazu istinu oni su sramota.. Nema vece sramote od ugnjetavanja svog naroda.

  8. Ako je ona istoričarka ili „historitkinja“ neka kaže šta je bilo 28.06.1389.

  9. Hahaha za Lupiga… Svi nešto lupaju ovih dana, pa ajd i istoričarka… Lupi ga i ona!

  10. Svaka ti je Njegoseva Dubravka… Ali sta vredi kada se ustolicili I nece sa vlasti… U njih je I noz I pogaca..
    ZA vreme izbor a dok je Seselj bio na vlasti… Tri Seseljeve coveka pozvali su zenu koja je cuvala kutije I pitali je na sta se greje… Rekla je na Kamin.. Pozvali su je da idu kod nje I sva tri coveka nosili su po dve velike kese.. Kada su dosli kod nje kuci ubacili su te kese u Kamin I rekli joj „ako za ovo neko sazna nema ni tebe ni tvoje dece“ a Seseljeve djaci mislim da su dobro savladali gradivo… Pozdrav.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.