Inđijsko javno preduzeće „Ingas“ ima velikih teškoća sa naplatom računa za potrošeni gas. Po rečima referenta za odnose sa javnošću Marjana Milakovića, zaključno sa 23. julom industrijski i komunalni potrošači duguju ovom javnom preduzeću 9,1 milion dinara, budžetski potrošači – škole, vrtići, ustanove sporta i kulture, 28 miliona dinara, domaćinstva 25,6 miliona dinara i objekti kolektivnog stanovanja blizu 440.

Inđijsko javno preduzeće „Ingas“ ima velikih teškoća sa naplatom računa za potrošeni gas. Po rečima referenta za odnose sa javnošću Marjana Milakovića, zaključno sa 23. julom industrijski i komunalni potrošači duguju ovom javnom preduzeću 9,1 milion dinara, budžetski potrošači – škole, vrtići, ustanove sporta i kulture, 28 miliona dinara, domaćinstva 25,6 miliona dinara i objekti kolektivnog stanovanja blizu 440.000 dinara, što ukupan dug čini od 73 miliona dinara.Kod onih koji ni nakon opomena nisu krenuli sa izmirivanjem obaveza pribeglo se tužbama i isključenjima.
– Imamo 727 potrošača koji duguju više od 10.000 dinara, 498 je dobilo opomene, osmoro je tuženo a 229 isključeno sa mreže. Od 98 potrošača koji duguju više od 30.000 dinara 94 je isključeno i tuženo, kaže Milaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari